Bouwdorp Vathorst 2018-01-31T13:27:53+00:00

Bzzzonder Bouwdorp

Oh, oh, je bent net te laat Bzzzonder Bouwdorp Vathorst zit nokkievol! Inschrijven is niet meer mogelijk. Wil je volgend jaar als één van de eersten horen dat je je kunt inschrijven? Laat dan even je mailadres achter.

Vier dagen lang timmeren, zagen, schroeven en bouwen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp Vathorst, in de laatste week van de zomervakantie. Wat dacht je van een heus kasteel, inclusief gracht en ophaalbrug. Dat kan allemaal, het thema is namelijk: Kastelen.

In vier dagen tijd bouw je, samen met je maten, een kasteel. En aan het einde van de week staat er naast het gebouw van Bzzzonder De Vathorst een heel kastelendorp. Met alles erop en eraan. Dit kleinschalige bouwdorp is er van 15-18 augustus  van 9.00 tot 16.00 uur en is voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar.

Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenootjes op, om deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp.

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf een dag je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, broer of peetoom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen.

De kosten voor Bzzzonder Bouwdorp zijn 50 euro. Zit jij bij Bzzzonder op de bso, dan krijg je tien euro korting per dag. Dus ga je twee dagen naar Bzzzonder en heb je een vakantiewekenpakket? Dan zijn de kosten voor Bzzzonder Bouwdorp 30 euro. Dit is inclusief begeleiding, leuke grappen, versnaperingen, bouwmaterialen, lunch en zo af en toe een verfrissend drankje. Op de laatste dag geef jij, na de afsluitende bbq, een rondleiding aan je familie en vrienden.

Voorgaande jaren was Bzzzonder Bouwdorp verspreid over vijf dagen en duurden de dagen korter. Dit jaar is voor vier dagen gekozen en duren de dagen langer. Daarmee komen we tegemoet aan werkende ouders ;-).