Club van Onderzoekers 2017-09-21T12:48:55+00:00

De Club van Onderzoekers

De Club van Onderzoekers komt iedere woensdagmiddag bijeen op Bzzzonder Veller. Om belangrijke zaken te onderzoeken. Zo is het van groot belang om te achterhalen wat aantrekkingskracht precies is en kan. Kan iets blijven drijven terwijl het zinkt? Hoe kun je kleuren laten veranderen? Naast al deze baanbrekende onderzoeken en proeven doen we ook tal van andere gewichtige missies. Van handlettering tot beweginsspelletjes waarbij het brein lekker in de war raakt en weer uit de war wordt getrokken. Alle zintuigen worden geprikkeld! Reuzeleuk, interessant, leerzaam en tof! Samen met opperonderzoeker Becky gaat de club van onderzoekers deze missies aan. De club kan nog heel goed hulp gebruiken van negen onderzoekers… En ja natuurlijk; ook van onderzoekers die geen gebruik van de Bzzzonderopvang maken!

Wie, wat, waar, wanneer en hoe?

Wie?
Iedereen die supernieuwsgierig is en het leuk vindt om te onderzoeken mag zich bij onze club aansluiten. We kunnen jouw hulp namelijk heel goed gebruiken!

Wat, waar en wanneer?
We gaan op de volgende woensdagmiddagen aan de slag in het BSO-lokaal van Bzzzonder Veller (Ds. E. Fransenlaan 1 in Barneveld) aan de slag; 4, 11, 18 en 25 oktober en 1, 8, 15 en 22 november.  Van 13.00 tot 14.30 uur.

Er is meer…
Onderzoekers willen naast deze belangrijke missies natuurlijk ook gezellig deelnemen aan de feestdagen. Ook daarvoor hebben we een oplossing. Op woensdag 29 november komen we namelijk bijeen om surprises te maken! Op 13 december maken we kerstkaarten en op 20 december supercoole kerststukjes! Nee niet met rode kerststerren enzo, dat was vroeger. Het wordt echt heel tof!

Aanmelden
Kan heel makkelijk via onderstaand inschrijfformulier. Per keer betaal je € 2,50 en dat mag je contant meenemen. Je kunt je inschrijven voor de reeks middagen in oktober en/of de reeks middagen in november. Voor de surprisemiddag kun je je ‘los’ inschrijven en voor de middagen waarop we bijzondere kerststukjes gaan maken, schrijf je je voor twee middagen in.

Schrijf je snel in!

Inschrijven Club van Onderzoekers