Essspecial

Ola!
Zou je het niet supercool vinden als je jezelf verstaanbaar kan maken in het Spaans? Dat je dan naar de weg kan vragen, jezelf voor kan stellen, kan vertellen wat je lievelingsijsje (helado favorito) is en misschien wel dat je verliefd op iemand bent?! Bij onze workshop Spaans leer je dat allemaal. Acht (ocho) weken lang  donderdagmiddag van 16.15 uur tot 17.15 uur in het Pop-up Parkhuis in Amersfoort. Deze locatie vind je aan het Vosheuvelpad (zijpad van de Heiligenbergerweg) tussen de Kinderboerderij De Vosheuvel en het kleurhuis in midden in Park Elisabeth Groen. De workshopdata zijn als volgt:

  • 11, 18 en 25 april
  • 9, 16 en 23 mei
  • 6 en 13 juni

Ga je op donderdag naar de bso van Bzzzonder Vermeerkwartier of Dorrstein, dan brengen we je naar Esspecial en brengen we je daarna ook weer terug naar de bso. Je kunt meedoen als je in groep, 5, 6, 7 of 8 zit. En ook als je niet naar de bso van Bzzzonder gaat mag je meedoen! De kosten voor de workshops zijn €25,-

Adios!

Schrijf je meteen in voor Essspecial

Aanmelden Essspcial

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.