expeditie 2017-06-19T07:46:00+00:00

Expedities

Gloeiende wangen van het buitenspelen, prikkende ogen van het kampvuur, schorre stemmen van het zingen en buikpijn van het lachen. Dat staat de kinderen allemaal te wachten met de Expedities van Bzzzonder! Niet alleen kinderen die naar de opvang van Bzzzonder gaan, néé tuurlijk niet! Iedereen mag mee op kamp: vrienden, vriendinnen, neven, nichten, buurkinderen, ja iedereen! Alleen ouders zijn verboden 🙂

Door samen te doen (je)zelf ontdekken

Drie of vijf dagen lang vertoeven de kinderen in de natuur en trekken ze met elkaar op. En dat is niet alleen heel (HEEL) erg leuk maar ook nog eens heel (HEEL) goed voor kinderen. Ze doen zo’n expeditie immers helemaal zelf, zonder papa en mama om op terug te vallen. Je kunt je vast voorstellen hoe goed dat is voor het zelfvertrouwen van kinderen. Door samen dingen te doen, ontdekken kinderen hun talent(en). De één blijkt enorm creatief te zijn als het gaat om nieuwe spellen bedenken. De ander blijkt juist over de gave te beschikken om iedereen bij het spel te betrekken. En weer een ander is reuze handig als het gaat om het maken van spel-attributen. De avonturiers leren van elkaar, verzinnen en doen van alles zelf, nemen deel aan spellen en speurtochten en maken samen met de pedagogisch medewerkers lol, lol en nog eens lol! En het leuke is… we hebben dit jaar niet één, niet twee, maar drie Expedities in petto!

Boerderij

Houd jij van het buitenleven? Ga dan met ons mee naar de Eemlandhoeve! Slootje springen, de boer helpen met de koeien, broodjes bakken, zingen rond je eigen kampvuur, verzorgen van de pony’s en nog veel meer sport en spel!

Voor wie: jongens en meisjes van circa 7 tot en met 9 jaar

Waar: De Eemlandhoeve in Bunschoten

Wanneer: woensdagmiddag 12 juli tot en met vrijdag 14 juli 2007

De expeditie naar de Eemlandhoeve van 10 juli tot en met woensdagochtend 12 juli 2017 is al helemaal vol!

Kosten: € 135,- Inbegrepen zijn: verblijf, activiteiten, alle maaltijden, professionele begeleiding en jouw eigen Expeditie-trui. Maak je gebruik van een vakantiepakket voor de BSO bij Kindercentrum Bzzzonder  dan krijg je per dag dat je BSO zou hebben in deze week € 15,- korting.

Eiland

Ben jij avontuurlijk? Dan zie jij een midweek op een eiland met strandjutten, mountainbiken, vlag veroveren in de duinen, slapen in een logeerboerderij en nog veel meer leuke en spannende activiteiten, vast wel zitten!

Voor wie: jongens en meisjes van circa 8 tot en met 12 jaar

Waar: Terschelling

Wanneer: maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli 2017

Kosten: € 345,- Inbegrepen zijn: verblijf, reiskosten, activiteiten, alle maaltijden, professionele begeleiding en jouw eigen Expeditie-trui. Maak je gebruik van een vakantiepakket voor de BSO dan krijg je per dag dat je BSO zou hebben in deze week € 15,- korting.

Schrijf je snel in!