Spakenburg ’t Dorp 2018-04-25T11:21:46+00:00

Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp

Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp
Idenburgstraat 9
3752 AN Bunschoten-Spakenburg
spakenburgtdorp@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp

Buitenschoolse opvang
Extra zorg
BSO in Ermelo

bso Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp

Zoek je een uitdagende bso in Spakenburg voor je basisschoolkind? Een fijne plek voor je kleuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp. Op deze bso, gesitueerd in De Wegwijzer, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in de sloot, oude radio’s repareren, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Bij voldoende aanmeldingen gaan we na de zomervakantie van start!

Christelijke kinderopvang

Kindercentrum Bzzzonder heeft een christelijke identiteit. Dit komt naar voren in de manier van met elkaar omgaan en de sfeer binnen het kindercentrum. Kinderen wordt geleerd dat ze bijzonder en waardevol zijn. Verder staan we stil bij de christelijke feestdagen.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

BSO Bzzzonder Spakenburg
BSO Bzzzonder Spakenburg
BSO Bzzzonder Spakenburg
BSO Bzzzonder Spakenburg
BSO Bzzzonder Spakenburg
BSO Bzzzonder Spakenburg

Meer over Bzzzonder Spakenburg ’t Dorp

BSO

088-2999 600

Open tot 17.30 uur

Tarievenlijst continu 2018

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

Facebookberichten

2 months ago

Kindercentrum Bzzzonder Spakenburg 't Dorp

... See MoreSee Less

4 months ago

Kindercentrum Bzzzonder Spakenburg 't Dorp

Ben jij een moppentappende chauffeur? Of de zingende? Of die met een luisterend oor? Hoe dan ook; we kunnen je hulp goed gebruiken!

Kinderen en volwassenen met een extra zorgvraag bieden we een opvang- of werkplek binnen Bzzzonder Leven. Om hen 's ochtends rond half negen weg te brengen of 's midddags rond drie uur weer op te halen, hebben we een aantal vrijwilligers nodig. We kunnen daar een vergoeding tegenover stellen dus het is niet helemaal vrijwillig 🙂

www.bzzzonder.nl/vacatures/
... See MoreSee Less

Laad meer