Nijkerk: tso De Hoeksteen en Johannes Calvijnschool 2018-02-01T16:17:20+00:00

Tussenschoolse Opvang in Nijkerk

Bzzzonder De Hoeksteen
Zandoogje 1
3863 HS, Nijkerk
tsodehoeksteen@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Bzzzonder Johannes Calvijnschool
Winkelmanstraat 5
3864, Nijkerkerveen
tsojohannescalvijn@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Overblijven op De Hoeksteen en De Johannes Calvijnschool

Kindercentrum Bzzzonder verzorgt de Tussenschoolse opvang op De Hoeksteen en vanaf 21 augustus 2017 ook op De Johannes Calvijnschool! Tijdens de schoolweken kunnen kinderen hun broodje gezellig samen met ons komen eten. Op De Hoeksteen kan dat op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op vrijdagmiddag is de tso alleen voor kinderen van de bovenbouw. De kinderen tot en met groep vier zijn ’s middags vrij. Op de Johannes Calvijnschool kan dat op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Naast het eten van de lunch wordt er elke dag een activiteit aangeboden waar kinderen vrijblijvend aan mee mogen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van boterhammentikkertje? Of van springtouwchallenge of een ren-je-rotspel op het plein. Zelf een potje voetballen of hinkelen mag natuurlijk ook. En ’s middags zie je dezelfde meester of juf weer op de bso van Bzzzonder Corlaer. Dat is wel zo vertrouwd!

Zo wordt overblijven een feest!

Tarieven tso

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

3woensdag, mei 3, 2017

Open Ochtend Pientere Peuters Bzzzonder ’t Woud

Kom naar de Open Ochtend van de Pientere Peuters! Heb jij een peuter die toe is aan extra verrijking en uitdaging? Kom dan naar de Open Ochtend van de Pientere Peuters. Deze peuterschool is een [...]

Facebookberichten

Zien je we jou volgende week? #werkenbijBzzzonder 🐝 ... See MoreSee Less

Zien je we jou volgende week? #werkenbijBzzzonder 🐝

 

Comment on Facebook

Indy Van de Burgwal

Zie jij jezelf wel 20 uur per week rondvliegen als de bij met duizend vleugels in Kinderbelevingscentrum De Vathorst? Als assistent coach kdv om rondleidingen te verzorgen, de planning in orde te maken, de adminstrratie bij te houden en om eerste aanpsreekpunt te zijn voor ouders en collega's? Solliciteer!

We hebben ook een mooie fulltime vacature als pedagogisch medewerker op onze locatie in het Vermeerkwartier. Vier dagen per week met de kinderen op avontuur!

www.bzzzonder.nl/vacatures
... See MoreSee Less

Zie jij jezelf wel  20 uur per week rondvliegen als de bij met duizend vleugels in Kinderbelevingscentrum De Vathorst? Als assistent coach kdv om rondleidingen te verzorgen, de planning in orde te maken, de adminstrratie bij te houden en om eerste aanpsreekpunt te zijn voor ouders en collegas? Solliciteer! 

We hebben ook een mooie fulltime vacature als pedagogisch medewerker op onze locatie in het Vermeerkwartier. Vier dagen per week met de kinderen op avontuur! 

www.bzzzonder.nl/vacatures

 

Comment on Facebook

Hennie van den Bor

Erna van den Beld

Jessica Rademaker-Arends

Irene van Dijk

Laad meer