Werken bij… 2017-11-30T15:41:37+00:00

Werken bij…

Werken bij Bzzzonder doe je vanuit je hart! Weet jij altijd het beste uit jezelf en een ander (of het nou een kind of een volwassene is) te halen? Is denken in mogelijkheden een tweede natuur? Dan is werken of stage lopen bij Bzzzonder vast iets voor jou. Het hart op de juiste plek, vinden wij minstens net zo belangrijk als je ervaringsjaren, afkomst, of je leeftijd.  Kijk snel naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Zijn er voor jouw wat drempels om aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld omdat je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt? Of omdat je tijdens je werk extra zorg en aandacht nodig hebt? Ook dan ben je welkom. Samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt. Dat kan bijvoorbeeld door te ondersteunen in de kinderopvang. Maar ook op één van onze horecaplekken, in het groen of als spin in het web in ons supportteam (backoffice van Bzzzonder). Neem snel contact op!

Kijk snel welke leuke vacatures er zijn!

Reageer!

Ik wil graag bij Bzzzonder werken!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.