Als je kinderopvang zoekt, wil je een plekje waar je baby, dreumes of peuter gezien wordt. Maar ook waar ruimte is om te groeien. Waar je kind natuurlijk doorstroomt naar de bso. Waar jouw kind mag zijn wie hij is. Waar we samen kijken hoe we het beste naar boven halen. Zoek je zo’n kdv-plek? Dan ben je bij Bzzzonder aan het goede adres. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.

Zoek je voor jouw peuter(-to-be) een goede voorbereiding op de basisschool? Kijk dan eens bij de peuterschool van Bzzzonder. Uit volle borst liedjes zingen, een eigen kunstwerk fabriceren en buitenspelen met je vrienden. Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten van de Bzzzonder Peuterbelevingsschool!  Op de Bzzzonder Peuterbelevingsschool mag je zijn wie je bent en op speelse manier de wereld om je heen ontdekken en is alle ruimte om te leren. En dat kan op verschillende locaties van Bzzzonder.

Bzzzonder biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.  Er zijn bso-locaties op scholen, maar Bzzzonder haalt ook op van scholen in de buurt van een vestiging. Bzzzonder werkt met workshops rondom een wisselend thema. Er zijn workshops op het gebied van kunst, wetenschap, natuur, koken, sport en timmeren. Stuk voor stuk avontuurlijk, uitdagend en met het doel een

Kortom: Bzzzonder is een plek waar je b(l)ij van wordt!

Kijken naar de mogelijkheden van kinderen in plaats van naar de beperkingen, samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Dat betekent dat je ook met een extra zorgvraag welkom bent bij Bzzzonder.  Deze inclusiegedachte vormt de basis voor de opvang vervangen door vormt de basis voor het aanbod van Bzzzonder.  We gaan graag in gesprek om te kijken op welke plek een kind het beste tot zijn of haar recht komt. Bijvoorbeeld in een speciale structuurgroep, of door de inzet van orthopedagoog of een verpleegkundige.

Sociale integratie staat centraal, waarbij elk kind op de groep krijgt wat hij of zij nodig heeft. Indien mogelijk vindt de opvang plaats in een reguliere groep. Daarnaast biedt Bzzzonder, onder de naam Bzzzonder Leven, op een aantal locaties kleinschalig logeren en (individuele) begeleiding/opvang in kleine (structuur-) groepen. Dit is mogelijk voor kinderen van 0 tot 16 jaar.

Bij Bzzzonder wordt gedacht in mogelijkheden. Dat brengt voortdurend nieuwe ontwikkelingen en initiatieven met zich mee. Daar houden we van. Daarom zeggen we dat we kinderopvang en meer… bieden.

Dat heeft als gevolg dat Kindercentrum Bzzzonder niet alleen is. Bzzzonder Talent en Bzzzonder Leven vallen ook onder de Bzzzonder Groep. Daarnaast is Bzzzonder voortdurend in beweging waardoor er steeds nieuwe dingen ontwikkeld worden. Dan weer een kamp, dan weer technieklessen op de basisschool.

We vieren het leven waarbij zorg, kinderopvang en talentontwikkeling hand in hand gaan.

Kinderdagverblijf

Kinderdagopvang voor je kleine baby, of voor je eigenwijze peuter. Uitdagend en avontuurlijk in een veilige, gezellige en sfeervolle omgeving.

Lees meer

Peuterbelevings-
school

De Peuterbelevingsschool van Bzzzonder is een goede voorbereiding op de basisschool.

Lees meer

BSO en TSO

Buitenschoolse opvang voor je kleuter of je puber-to-be. Elke dag workshops waarmee je je talenten ontdekt en ontwikkelt

Lees meer

Extra Zorg

Ook als je als kind extra zorg nodig hebt ben je welkom. We geloven in de kracht van samen opgroeien, samen waar het samen kan.

Lees meer

En meer…

Bzzzonder biedt meer dan alleen kinderopvang. Van bouwdorp tot kamp, van wetenschap- en technieklessen tot mmmaaltje en nog veel meer…

Lees meer