Als je kinderopvang zoekt, wil je een plekje waar je baby, dreumes of peuter gezien wordt. Maar ook waar ruimte is om te groeien. Waar je kind natuurlijk doorstroomt naar de bso. Waar jouw kind mag zijn wie hij is. Waar we samen kijken hoe we het beste naar boven halen. Zoek je zo’n kdv-plek? Dan ben je bij Bzzzonder aan het goede adres. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.

Zoek je voor jouw peuter(-to-be) een goede voorbereiding op de basisschool? Kijk dan eens bij de peuterschool van Bzzzonder. Uit volle borst liedjes zingen, een eigen kunstwerk fabriceren en buitenspelen met je vrienden. Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten van de Bzzzonder Peuterbelevingsschool!  Op de Bzzzonder Peuterbelevingsschool mag je zijn wie je bent en op speelse manier de wereld om je heen ontdekken en is alle ruimte om te leren. En dat kan op verschillende locaties van Bzzzonder.

Bzzzonder biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.  Er zijn bso-locaties op scholen, maar Bzzzonder haalt ook op van scholen in de buurt van een vestiging. Bij Bzzzonder staat spelen centraal. Want door spelen ontdek, ontwikkel en beleef je het meest. Soms gaat dat vanzelf en soms halen we vanalles uit de kast. Of uit de natuur. Dan doen we een activiteit of bedenken we iets leuks. Dat doen we binnen, maar het liefste buiten!

Kortom: Bzzzonder is een plek waar je b(l)ij van wordt!

Kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de beperkingen, samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Dat betekent dat je ook met een extra zorgvraag welkom bent bij Bzzzonder.  Deze inclusiegedachte vormt de basis voor het aanbod van Bzzzonder.  We gaan graag in gesprek om te kijken op welke plek een kind of een (jong) volwassene het beste tot zijn of haar recht komt. Doordat we naast een kinderopvangorganisatie ook een zorginstelling zijn, kunnen we dat bieden wat nodig is.

Sociale integratie staat centraal, waarbij elk kind op de groep krijgt wat hij of zij nodig heeft. Indien mogelijk vindt de opvang plaats in een reguliere groep. Daarnaast biedt Bzzzonder zaterdagopvang en (individuele) begeleiding/opvang. Dit is mogelijk voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Daarnaast kan er makkelijk doorgestroomd worden naar een plek in een leerwerkteam waar ook dagbesteding geboden wordt. Dan werk je als (jong) volwassene op een ontmoetingsplek van Bijzondere Gasten of ondersteun je in de kinderopvang.

Bij Bzzzonder wordt gedacht in mogelijkheden. Dat brengt voortdurend nieuwe ontwikkelingen en initiatieven met zich mee. Daar houden we van. Daarom zeggen we dat we kinderopvang en meer… bieden.

Kindercentrum Bzzzonder is onderdeel van Bzzzonder Groep. Daardoor kunnen we meer bieden dan alleen kinderopvang. Zo hebben verschillende locaties dagbestedingsplekken in een leerwerkteam voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen we kinderen met zorg bieden wat ze nodig hebben en zijn er ontmoetingsplekken waar horeca en ruimteverhuur mogelijk zijn. Daarnaast organiseert Bzzzonder activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld Bzzzonder Bouwdorp, Bzzzonder Expeditie, Vakantievertier en nog veel meer.

We vieren het leven waarbij zorg, kinderopvang en spelen hand in hand gaan.

Kindercentrum Bzzzonder kinderopvang in nijkerk ede barneveld amersfoort hoogeveen

kinderdagverblijf

Kinderopvang voor je kleine baby, je dottige dreumes of voor je eigenwijze peuter.

pbs

De Peuterbelevingsschool van Bzzzonder is een goede voorbereiding op de basisschool.

bso

Buitenschoolse opvang voor je kleuter of je puber-to-be.

extra zorg

Ook als je als kind extra zorg nodig hebt ben je welkom.

en meer…

Bzzzonder biedt meer dan alleen kinderopvang.