Plan een rondleiding
Aanmelden
Portaal

Buitenschoolse opvang

Bzzzonder biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.  Er zijn bso-locaties op scholen, maar Bzzzonder haalt ook op van scholen in de buurt van een vestiging. Bzzzonder werkt met workshops rondom een wisselend thema. Er zijn workshops op het gebied van kunst, wetenschap, natuur, koken, sport en timmeren. Stuk voor stuk avontuurlijk, uitdagend en met als doel talenten ontwikkelen!

Kortom: Bzzzonder is een plek waar je b(l)ij van wordt!

Of je nou vier, zeven of negen bent…

Een belangrijk onderdeel tijdens de buitenschoolse opvang is het eet- en drinkmoment aan de stamtafel op de groep. Hier eet je groente en fruit, vertel je over je avonturen en verzet je je gedachten. Tenslotte heb je net een schooldag achter de rug. Daarna mag je bedenken wat je gaat doen. Doe je mee aan het workshopprogramma en doe je een cursus striptekenen of wordt het toch een balletje trappen met je vrienden? Er zijn verschillende hoekjes aanwezig waar heuse kastelen worden nagebouwd of waar je je kunt verkleden als prinses of opa.

Als je te cool bent voor bso

In deze fase spreken we niet meer over opvang. Liever bieden we een plek waar je als tiener je talenten verder kunt ontwikkelen. Indien nodig bieden we hulp bij het maken van huiswerk en het leren plannen. Jouw inbreng is bij het aanbieden van activiteiten belangrijk. Altijd al willen weten hoe je moet tapdansen? Of benieuwd hoe je ‘Een hele fijne dag’ in het Swahili zegt? Geef het aan en wij gaan samen met jou aan de slag. Lekker een potje chillen en met je neus in een boek duiken mag natuurlijk ook.

Altijd positief

Bij Bzzzonder doen ze leuke dingen met de kinderen, niks moet. De medewerkers zijn altijd positief. Fijn!

Kim, Bzzzonder Nieuwleusen

Ze hebben echt een plek

De kinderen hebben echt een plek op de boerderij, ze worden gezien en er wordt goed ingespeeld op wie/hoe ze zijn. Top!

Jenny, Bzzzonder De Laakboerderij

Sfeer proeven?

Misschien vind je het fijn om sfeer te proeven? Of om ons het hemd van het lijf te vragen? Of wil je alvast kennismaken met de pedagogisch medewerkers? Plan gerust een rondleiding in op één van onze vestigingen. Weet je nog niet zo goed welk plekje bij jou past? Neem dan even contact op met Nicole en Jelena van de planning! Zij vertellen je alles over de sfeer en mogelijkheden op onze locaties.