Plan een rondleiding
Aanmelden

En meer…

Bij Bzzzonder wordt gedacht in mogelijkheden. Dat brengt voortdurend nieuwe ontwikkelingen en initiatieven met zich mee. Daar houden we van. Daarom zeggen we dat we kinderopvang en meer… bieden.

Dat heeft als gevolg dat Kindercentrum Bzzzonder niet alleen is. Bzzzonder Talent en Bzzzonder Leven vallen ook onder de Bzzzonder Groep. Daarnaast is Bzzzonder voortdurend in beweging waardoor er steeds nieuwe dingen ontwikkeld worden. Dan weer een kamp, dan weer technieklessen op de basisschool.

We vieren het leven waarbij zorg, kinderopvang en talentontwikkeling hand in hand gaan.

Bzzzonder Talent

Zo is er Bzzzonder Talent.
Bzzzonder Talent helpt talenten te ontdekken. Want bij Bzzzonder geloven we dat iedereen een talent heeft. We bieden workshops, lessen en cursussen op het gebied van wetenschap , technologie, theater, muziek, koken en kunst. Alles met als doel om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Bzzzonder Talent organiseert  daarnaast activiteiten waar Kindercentrum Bzzzonder aan deel kan nemen, maar waar ook anderen aan mee mogen doen. Bijvoorbeeld Bzzzonder Bouwdorp in de laatste week van de zomervakantie. Of Bzzzonder Expeditie waarmee je op kamp gaat op de boerderij of op een eiland. Of de pop-up bso die tourt langs verschillende schoolpleinen met een uitdagende workshop.

Bzzzonder Leven

Bzzzonder Leven is onze stichting waarmee we zorg aan kunnen bieden. Bzzzonder Leven is een geregistreerde zorgaanbieder. Daaronder vallen de jobcoach en de zorgplekken voor kinderen. Samen kijken waar iemand het beste tot bloei kan komen. Bijvoorbeeld op de reguliere groep, in een structuurgroep of als medewerker in het groen(als je bijvoorbeeld van buiten werken houdt), de horeca, binnen de kinderopvang of het supportteam (backoffice) van Bzzzonder.

Wij kijken er elke week naar uit!

Toen wij als school op zoek waren naar een goede invulling van ons techniekonderwijs, kwamen we bij Bzzzonder Talent uit. Nu geeft Peter elke dinsdag technieklessen. De kinderen kijken er elke week naar uit! Daarnaast worden de leerkrachten ontlast van een vak wat zij vaak lastig vinden om te geven!

Moe, voldaan en intens gelukkig!

De blik op het gezicht van Thomas na een weekje Bzzzonder Expeditie zal ik nooit vergeten. Moe, voldaan en intens gelukkig! Wat heeft hij ontzettend genoten van een weekje Terschelling. Hij chillt nog steeds geregeld in zijn Expeditietrui!