Extra zorg kinderen

Kijken naar de mogelijkheden van kinderen in plaats van naar de beperkingen, samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Dat betekent dat je ook met een extra zorgvraag welkom bent bij Bzzzonder.  Deze inclusiegedachte vormt de basis voor het aanbod van Bzzzonder.  We gaan graag in gesprek om te kijken op welke plek een kind met een zorgvraag het beste tot zijn of haar recht komt en wat daar voor nodig is.  Indien mogelijk vindt de opvang plaats in een reguliere groep. Daarnaast biedt Bzzzonder, onder de naam Bzzzonder Leven, zaterdagopvang en (individuele) begeleiding/opvang . Dit is mogelijk voor kinderen van 0 tot 21 jaar. Ben je ouder dan 21? Kijk dan even naar onze plekken voor 21-101 jaar!

extra zorg en zaterdagopvang

Naast de opvang op onze reguliere kinderopvanggroepen biedt Bzzzonder meer voor kinderen met een zorgvraag. Soms is het fijn als je een andere besteding van je zaterdag hebt. Bzzzonder biedt dat. Kleinschalige opvang voor kinderen met een extra zorgvraag. Dit kan in Kinderbelevingsscentrum De Vathorst.

Er wordt meegedacht!

Als je kind een zorgvraag hebt maak je je zelf ook extra zorgen. Bij Bzzzonder werd geluisterd, meegedacht en vooral gehandeld. Nu hebben we thuis meer rust en heeft Anne een superfijne tijd in het weekend!

Esther, Bzzzonder Leven

Het geeft lucht!

Ik ben Niek. Ik mag in het weekend vaak naar Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Dat vind ik leuk. Het is vaak druk in mijn hoofd. Ik aai graag de konijnen. Daar word ik rustig van. Bij Bzzzonder leggen ze goed uit wat we gaan doen op een dag. Dat vind ik fijn.

Doei!

Groetjes van Niek