Plan een rondleiding
Aanmelden

Kinderdagverblijf

Als je kinderopvang zoekt, wil je een plekje waar je baby, dreumes of peuter gezien wordt. Maar ook waar ruimte is om te groeien. Waar je kind natuurlijk doorstroomt naar de bso. Waar jouw kind mag zijn wie hij is. Waar we samen kijken hoe we het beste naar boven halen. Zoek je zo’n kdv-plek? Dan ben je bij Bzzzonder aan het goede adres. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.

Een plek voor iedereen

Bij Bzzzonder onderscheiden we een aantal leeftijdscategorieën. De leeftijden zijn indicatief, liever kijken we naar het ontwikkelingsstadium waarin een kind zich bevindt. Bzzzonder heeft horizontale groepen waar kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd samen opgroeien, en verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voordeel hiervan is dat elkaar helpen en van elkaar leren heel natuurlijk gaat. En weet je wat nou het leuke is? Elk kinderdagverblijf heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Zo is er vast en zeker een plekje waar je een goed gevoel bij hebt.

Als je baby bent…

Als je klein bent, heb je behoefte aan het volgen van jouw ritme. Dat ritme volgen we bij Bzzzonder. Zintuigen als voelen, zien en horen staan centraal. Dat varieert van in het zand spelen en liedjes zingen tot buiten slapen en een konijn leren aaien. Het ritme van thuis houden we zoveel mogelijk aan. Naast de dagelijkse overdracht aan het begin en het einde van de opvangdag, wordt er schriftelijk gecommuniceerd. Slaaptijden, eettijden en andere bijzonderheden schrijven we op voor papa of mama(of allebei) om thuis na te lezen. En tussendoor even weten hoe het gaat? Bellen mag altijd!

Als je bijna één meter bent…

Ben je dreumes of peuter dan verloopt een dag zo veel mogelijk via vaste rituelen, om zo een stukje veiligheid te creëren, die je als kind nodig hebt om je te ontwikkelen. Buiten mag je ontdekken hoe het weer is of de kippen eten geven, binnen kun je spelen in de huishoek, helpen om de tafel te dekken of knutsels fabriceren. Even geen zin in een creatieve uitspatting? Dan mag je ook lekker op je buik met de auto’s racen of je poppenkind de fles geven. Al het materiaal is gericht op ontdekken. Zodra je als kind hieraan toe bent, bereiden wij je voor op de basisschool, maar je kunt ook deelnemen aan onze eigen peuterschool, genaamd De Peuterbelevingsschool.

Die stralende koppies zeggen genoeg!

Mijn kinderen gaan graag naar Bzzzonder. Voor zover ze het al bewust meemaken. Ze komen welverzorgd en enthousiast weer thuis. Er is altijd even tijd voor persoonlijke vragen en/of opmerkingen.

Regine, Bzzzonder Corlaer

Geliefd, geknuffeld en gewaardeerd!

Mijn kind wordt geliefd, geknuffeld, gewaardeerd. Er is veel humor. Ik word blij van het enthousiasme van de medewerkers!

Liesbeth, Bzzzonder Vermeerkwartier

Sfeer proeven!

Misschien vind je het fijn om sfeer te proeven? Of om ons het hemd van het lijf te vragen? Of wil je alvast kennismaken met de pedagogisch medewerkers? Plan gerust een rondleiding in op één van onze vestigingen. Weet je nog niet zo goed welk plekje bij jou past? Neem dan even contact op met Nicole en Jelena van de planning! Zij vertellen je alles over de sfeer en mogelijkheden op onze locaties.