Peuterbelevingsschool

Zoek je voor jouw peuter(-to-be) een goede voorbereiding op de basisschool? Kijk dan eens bij de peuterschool van Bzzzonder. Uit volle borst liedjes zingen, een eigen kunstwerk fabriceren en buitenspelen met je vrienden. Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten van de Bzzzonder Peuterbelevingsschool!  Op de Bzzzonder Peuterbelevingsschool mag je zijn wie je bent en op speelse manier de wereld om je heen ontdekken en is alle ruimte om te leren. En dat kan op verschillende locaties van Bzzzonder.

Bij het aanbieden van activiteiten wordt gekeken naar wat je als kind al kan. Dat is steeds het startpunt om je verder te helpen in je ontwikkeling, dit alles rondom een steeds wisselend thema.

Wat kan je al?

Een dagdeel op de Bzzzonder Peuterbelevingsschool verloopt via vaste rituelen om zo een stukje veiligheid te creëren die je als kind nodig hebt om je te ontwikkelen. Zo is er een kringmoment waar je over je avonturen mag vertellen, lezen we stapels boeken, ontdekken we buiten hoe het weer is en mag je lekker knutselen. Heb je even geen zin in een creatieve uitspatting? Dan mag je ook lekker op je buik met de auto’s racen of de fles geven aan je poppenkind. Al het materiaal is gericht op ontdekken. Zonder dat hier de nadruk op ligt is de Bzzzonder Peuterbelevingsschool de perfecte voorbereiding op de basisschool.

Voor wie?

De Bzzzonder Peuterbelevingsschool is er op verschillende dagdelen en is er voor elk kind vanaf tweeënhalf jaar. Bij Bzzzonder is iedereen welkom, dus ook als je als kind extra zorg nodig hebt. Omdat de Bzzzonder Peuterbelevingsschool voldoet aan de eisen van de Wet kinderopvang is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. De Bzzzonder Peuterbelevingsschool vind je al op zes van onze locaties en is open tijdens de schoolweken. De landelijke schoolvakanties worden daarbij aangehouden. Kijk hier wanneer jouw regio vakantie heeft.

Waar en wanneer is De Peuterbelevingsschool?

De Bzzzonder Peuterbelevingsschool vind je zes van onze locaties.
Bzzzonder Vermeerkwartier maandag tot en met vrijdag van 7.30 of 8.45 uur tot 13.00 uur
Bzzzonder Parkhuis maandag, dinsdag en donderdag van 8.15 tot 13.15 uur (vanaf januari 2023)
Bzzzonder De Vathorst, maandag,- woensdag- en vrijdagochtend van 8.45-11.45 of tot 13.45 uur
Bzzzonder Hoogeveen, woensdagochtend van 8.45/9.00 tot 11.45/12.00 uur
Bzzzonder Aan de Bosrand, maandag, dinsdag- en donderdagochtend van 8.45 tot 11.45 of tot 13.45 uur
Bzzzonder Hart van Vathorst, dinsdag- , woensdag-, en donderdagochtend van 8.45 tot 13.45 uur
Bzzzonder Nieuwland maandag en donderdag van 8.15 tot 13.15 uur

Blij!

Als we Valentijn vertellen dat hij naar Bzzzonder mag is hij heel blij om te gaan. Hij heeft er zin in. En als hij weer thuis komt heeft hij een leuke dag gehad en komt hij vrolijk en blij binnen!      

Annelieke, Bzzzonder Aan de Bosrand

Huiselijk

Mijn kind voelt zich thuis. Het is overzichtelijk. Er worden leuke dingen gedaan en het voelt heel huiselijk. Onze dochter was er meteen op haar gemak en gaat altijd met plezier naar Bzzzonder.

Thirza, Bzzzonder Hoogeveen

Misschien vind je het fijn om sfeer te proeven? Of om ons het hemd van het lijf te vragen? Of wil je alvast kennismaken met de pedagogisch medewerkers? Plan gerust een rondleiding in op één van onze vestigingen. Weet je nog niet zo goed welk plekje bij jou past? Neem dan even contact op met ons planningsteam! Zij vertellen je alles over de sfeer en mogelijkheden op onze locaties.