Aanmelden Expeditie Beestenboel = helaas niet meer mogelijk, we zitten helemaal vol! Misschien tot volgend jaar!

Wil jouw kind graag met ons mee op avontuur? Fantastisch! Meld je je kroost voor 1 mei aan dan zijn de inschrijfkosten €175,-. Doe je dat vanaf 1 mei, dan bedragen ze €200,-. Dat is inclusief eten, drinken, snacks, begeleiding, een expeditiethoodie en buikpijn van het lachen. Indien jouw kind in schoolvakanties altijd op woensdag en/of donderdag en/of vrijdag naar onze bso gaat, dan krijg je korting, €10,- per dag om precies te zijn.

Hieronder vind je het inschrijfformulier waarop je bijvoorbeeld ook informatie kwijt kunt over eventuele allergieën en bijzonderheden. Vergeet niet om na het inschrijfformulier meteen je ticket aan te schaffen op: www.ticketkantoor.nl/shop/expeditie2022 zodat de betaling meteen afgerond is, dan ben je zeker van een Expeditieplekje.

Inschrijfformulier Expedtitie 2022

  • Indien dat het geval is dan mag je hieronder toelichting geven om welke medicatie het gaat en hoe vaak en op welke momenten deze genomen/ toegediend mag worden.
  • Indien dat het geval is, dan kun je hieronder toelichting geven. Je mag hier invullen wat je graag kwijt wilt. Misschien heeft je kind last van heimwee? Moeten we even helpen herinneringen aan toiletbezoekjes? Laat het ons allemaal gerust weten!
  • Inschrijfbevestiging

    Per mail ontvang je dadelijk een bevestiging van je inschrijving met daar in de link naar de laatste stap: het aanschaffen van je ticket! Mocht je deze nu niet ontvangen, mail ons dan even (expeditie@bzzzonder.nl) zodat we even voor je na kunnen gaan waar het misgaat. Dank voor je inschrijving!
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.