Bzzzonder Miereveld Amersfoort (wordt geopend medio juli 2023)

Bzzzonder Miereveld
Miereveldstraat 72,
3817 RP Amersfoort

Algemeen: 088-2999600

Aanbod Bzzzonder Miereveld

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Kinderopvang bij Bzzzonder Miereveld

Zoek je een goede plek voor je drie maanden oude baby, de perfecte voorbereiding op de basisschool voor je peuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Bij Bzzzonder Miereveld ben je welkom. Je vindt ons middenin het Leusderkwartier in een oud schoolpand. Hier wordt kinderopvang en meer geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Hier kun je naar hartenlust spelen, ravotten, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen. Binnen met andere huisgenoten van Huis Miereveld, maar we gaan ook graag op avontuur. In de tuin of juist in de natuur.

Van knusse babygroep tot uitdagende peutergroep

De kinderopvang vindt plaats in horizontale groepen. Als je baby bent word je opgevangen in een veilige, knusse babygroep en volg je je eigen ritme. Wanneer je er klaar voor bent ga je op avontuur in een groep hoger. Ben je peuter? Dan mag je naar peutergroep om je goed voor te bereiden op de basisschool. En als je dan daadwerkelijk naar school gaat? Dan verlaat je het kinderdagverblijf en ben je welkom op de buitenschoolse opvang. Bzzzonder Miereveld haalt op Bilalschool, Johannes Calvijn, Daltonschool en De Vondelschool. Op de bso wordt gewerkt met een activiteitenprogramma waarbij je uit verschillende dingen kunt kiezen. Wordt het een cursus striptekenen of ga je toch voor ren-je-rot op de tuin? Wil je liever een boek lezen op een stapel kussens of op het kleed racen met de auto’s? Dan is dat ook goed!

Bzzzonder Miereveld haalt op van:
Bilaschool
Johannes Calvijn
Daltonschool
Joost van den Vondel

Een avontuurlijke en natuurlijke tuin

De tuin rondom het pand is aantrekkelijk, groen en natuurlijk. Of je nou een fantasierijk spel bedenkt rondom de houten paaltjes, heuveltjes, of je nou modder gaat maken of voor het eerst gras onder je blote voetjes voelt: de tuin biedt mogelijkheden voor iedereen. In de tuin staan ook buitenbedjes. Mocht je het als baby fijn vinden om in buiten te slapen (in Scandinavische landen zweren ze erbij!) dan kan dat!

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

 

 

Huis Miereveld

Veel Amersfoorters kennen Huis Miereveld al, het heeft namelijk wel honderd jaar dienst gedaan als basisschool. Nu wordt het authentieke pand omgetoverd tot ontmoetingsplek voor de wijk. Waar jong en oud elkaar opzoeken en waar ruimte is om van alles te organiseren. Ze breng je er straks je kroost naar de opvang, drink je er koffie in de huiskamer, leg je er een kaartje op een klaverjasavond of volg je er een workshop. Vind je het leuk om te leen wat er zoal ondergebracht wordt op deze authentieke plek? Dan kun je ook op de website van Huis Miereveld nog even een kijkje nemen.

 

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in kinderbelevingscentrum
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Meer over Bzzzonder Miereveld

Coach

Ellen Roza

Openingstijden
Van 07.30 tot 18.30 uur

Miereveldstraat 72

3817 RP Amersfoort

Nog niet bekend