Bzzzonder Hogeweg Amersfoort

Bzzzonder Hogeweg
Ringweg Kruiskamp 106
3814 WT Amersfoort
hogeweg@bzzzonder.nl

Telefoonnummer:06-59831710

Aanbod Bzzzonder Hogeweg

Fantastische kinderopvang in Amersfoort Zuid

Zoek je een uitdagende bso  voor je schoolkind? Zo’n plek in Amersfoort, waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een fantastische kinderopvang waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij bso Bzzzonder Hogeweg. Op deze bso, gesitueerd in de Van der Hoeveschool, staat spelen centraal. En het gaat hier om spelen in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan een balletje trappen op het schoolplein, mikado met takken doen, kikkers vangen in de sloot,  de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Van school zo naar de bso

De kinderen van Van der Hoeveschool  kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Maar ook kinderen van andere scholen zijn welkom, zij worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.

Bzzzonder Hogeweg haalt verder kinderen op van de volgende scholen:

  • Regenboog Reinaartpad
  • PWA Beekenstein
  • Kingmaschool

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Meer over Bzzzonder Hogeweg

Bso Hogeweg

Schatgravers: 06-59831710

Coach: Milou van Amerongen 06-86826026

Assistent Coach: Carlijn Koopman 06-86836060

Openingstijden
Geopend vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur.

Adres
Bzzzonder Hogeweg
Ringweg Kruiskamp 106
3814 WT Amersfoort
E-mailadres: hogeweg@bzzzonder.nl
Telefoonnummer Bzzzonder: 06-59831710

LRK-nummer
294908031

Oudercommissie
Bzzzonder Hogeweg heeft nog geen oudercommissie. Dat willen we natuurlijk wel heel graag! Iets voor jou misschien? Dan horen we graag van je! Als je ons even een mailtje stuurt met je contactgegeven dan kunnen we je even bellen en je er alles over vertellen: hogeweg@bzzzonder.nl