Belevingsochtenden2018-06-19T15:27:17+00:00

Iedere woensdag kun je in Kinderbelevingscentrum De Vathorst terecht op onze belevingsochtenden. Van half tien tot half elf gaan we allerlei leuke dingen doen met de kinderen. Wat dan precies? Nou, het volgende:

Iedere eerste woensdag van de maand: Rommelen en trommelen! Muziek maken met allerlei materiaal. Niet alleen muziekinstrumenten zijn daarvoor geschikt…

Iedere tweede woensdag van de maand: Boeven die proeven. We duiken gezellig met de kinderen de keuken in om lekkers te bakken. En te proeven natuurlijk.

Iedere derde woensdag van de maand: Knutselfrutselmoment. Lekker rommelen met tal van materialen. Wol, papier, lijm, karton, glitters, stickers, slingers, slierten, spikkels, confetti en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. De prachtigste kunstwerken zullen er gemaakt worden!

Iedere vierde woensdag van de maand: Wisselen we lekker af. De ene keer duiken we de keuken in om koekjes te bakken en de andere keer maken we mooie tekeningen of knutsels. Wat we ook doen; het wordt reuzeleuk!

Iedere vijfde woensdag van de maand: Kunstig afval. Afval? Afval?! Nee joh! Van dat lege melpak maak je een toffe vrachtwagen! En zo zijn er nog veel meer voorbeelden waarbij afval wordt omgetoverd tot heus kunstwerk!

Deze ochtenden worden gesubsidieerd door In de Wijk 033.  Hierdoor kunnen we ze aanbieden voor een klein prijsje. Deelname kost namelijk maar € 2,50. En dat is inclusief een drankje met lekkers voor de kinderen! Zelfs een kop koffie of  thee met lekkers voor de ouders (of oppas) is hierbij in begrepen.