Belevingsochtenden2019-01-15T11:32:11+00:00

Om de woensdag kun je in Kinderbelevingscentrum De Vathorst terecht op onze belevingsochtenden. Van half tien tot half elf gaan we allerlei leuke dingen doen met de kinderen. Wat dan precies? Nou, het volgende:

Woensdag 9 januari
Handen uit de mouwen, puntje van je tong uit je mond, opperste concentratie en knutselen geblazen! Sneeuwpopjes gaan we knutselen. Héle leuke! Snel aanmelden, we kunnen aan 12 kinderen een knutselplekje bieden.

Woensdag 23 januari
In de winter kunnen de vogeltjes best een beetje hulp gebruiken, en die gaan wij bieden! We gaan vogelvoerballetjes maken. En ook bloempotjes trouwens. De kinderen mogen zelf kiezen.

Woensdag 6 februari
De dag van de liefde is in aantocht: Valentijnsdag! Dus maken we valentijnswaxinelichthouders (mooi Srabblewoord) waarbij we gebruik maken van de decoupagetechniek (zegt het je niets? Geeft niets, van achter een bak dampende koffie kun je rustig bekijken hoe we dat aanpakken). Superleuk!

Woensdag 20 februari
Vandaag gaan we maskertjes maken. Die de kinderen met carnaval kunnen dragen. Of gewoon wanneer ze daar zin in hebben. Maak van iedere dag een feestje!

Deze ochtenden worden gesubsidieerd door In de Wijk 033.  Deelname aan de activiteiten kost € 2,50 per kind, dat is inclusief limonade met lekkers! De volwassenen die meekomen betalen ook € 2,50 per persoon en dat is voor een kop thee of koffie met zelfgebakken lekkers! Genieten geblazen dus.

Meld je hieronder snel aan!

Schrijf je snel in!

Aanmelden Belevingsochtenden

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.