Bzzzonder Bouwdorp Barneveld

 

Een week lang timmeren, zagen, schroeven en bouwen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp Barneveld, in de eennalaatste week van de zomervakantie. Wat dacht je van een heus kasteel, inclusief gracht en ophaalbrug. Dat kan allemaal, het thema is namelijk Kastelen.

In een week tijd bouw je, samen met je maten, een kasteel. En aan het einde van de week staat er naast het schoolplein van De Vogelhorst een heel kastelendorp. Met alles erop en eraan. Dit kleinschalige bouwdorp is er van dinsdag 8 augustus tot en met 11 augustus van 9.00 tot 16.00 uur en voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar.

Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenootjes op, om deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp.

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf een dag je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, broer of peetoom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen.

De kosten voor Bzzzonder Bouwdorp zijn 25 euro. Dit is inclusief begeleiding, leuke grappen, versnaperingen, bouwmaterialen, lunch en zo af en toe een verfrissend drankje. Op de laatste dag geef jij een rondleiding aan je familie en vrienden. Zit jij bij Bzzzonder Veller op de BSO, dan krijg je vijf euro korting per dag. Dus ga je twee dagen naar Bzzzonder en heb je een vakantiewekenpakket? Dan zijn de kosten voor Bzzzonder Bouwdorp 15 euro.

Schrijf je snel in!