Bzzzonder Nieuwland Buitenbso

Bzzzonder Nieuwland
(Buitenbso)
Waterkers 1
3824 EH Amersfoort
088-2999 600
nieuwland@bzzzonder.nl

Aanbod Bzzzonder Nieuwland Buitenbso

Bso in de buitenlucht

Naar buiten gaan is op onze buitenbso vanzelfsprekend. Uitzonderingen daargelaten, maar in principe spelen we elke dag, 99% van de tijd, elk moment, met elk weertype buiten. Niet voor niets zeggen we bij Bzzzonder dat slecht weer niet bestaat, slechte kleding wel!

Op de buitenbso bieden we activiteiten die te maken hebben met buiten. We gaan op avontuur in de natuur. Hutten bouwen, potje kubben, balspellen, picknicken. De nadruk ligt op buiten en outdoor. Dat betekent ook dat we bijvoorbeeld een fikkie gaan stoken, we pijl en boog maken met een mes, een vlot fabriceren of juist gaan fierljeppen. Risicovol spelen, maar wel met de nodige begeleiding en kennis vanuit Bzzzonder.

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Speciaal voor avonturiers

Naast outdoor-activiteiten is er ook mogelijkheid om bijvoorbeeld even te chillen in een hangmat of op een warm kleed. Tenslotte willen we graag bieden wat elk kind nodig heeft.

Onze schuilstek van de buitenbso zit in basisschool De Wonderboom. Dat is voor als het echt heel slecht weer is en naar buiten gaan niet verantwoord is. In principe maken we maar 1% van de tijd gebruik van deze plek. Verder zijn we buiten. Bzzzonder is er namelijk voor iedereen! De buitenbso is voor alle kinderen van 7 jaar en ouder. Voorwaarde is dat een kind zwemdiploma A en B heeft. Bzzzonder haalt kinderen op van alle scholen in Nieuwland. Dus ook als je niet naar De Wonderboom gaat ben je welkom.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

 

 

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in kinderbelevingscentrum

Meer over Bzzzonder Nieuwland Buitenbso

BSO
Tel: 06-86837080

Coach
Melany Pinchetti (coach), tel: 06-86849800
Joyce Kets (ass. coach), tel: 06-86831490

Openingstijden
Geopend tot 18.30 uur

Adres
Bzzzonder Nieuwland (Buitenbso)
Waterkers 1
3824 EH Amersfoort
Tel: 088-2999 600
Mail: nieuwland@bzzzonder.nl

Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

Tarieven Bzzzonder Nieuwland (buitenbso)
Tarieven bso Bzzzonder Nieuwland Buitenbso 2022

LRK-nummer
965840098

Oudercommissie