Bzzzonder Enka

Bzzzonder Enka
Akulaan 10 (Poortgebouw)
6717 XN Ede

enka@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Plan een rondleiding
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Enka

Kinderdagverblijf (opent in 2020)
Extra zorg
Buitenschoolse opvang

Een fijne bso voor je kleuter of bijna-puber

Zoek je een uitdagende bso in Ede Enka, voor je basisschoolkind? Een fijne plek voor je kleuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Enka. Op deze bso, waar we buren zijn van de Oranja Nassauschool, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in de sloot, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

In 2020 verhuist deze bso naar het Kantinegebouw en daar is ook genoeg ruimte  voor een kinderdagverblijf.

Van school zo naar bso (en andersom)

De kinderen van de groepen 1, 2 en 3 van de Oranje Nassauschool kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd.  De oudere kinderen worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.  Een Bzzzondermedewerker staat dan op het schoolplein om je op te halen. Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden, omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Ons kinderdagverblijf in 2020

We hebben de grote wens om ook een kinderdagverblijf te openen bij Bzzzonder Enka. We zien het al helemaal voor ons: baby’s die vertroeteld worden, dreumesen die over onze warme vloerkleedjes tijgeren, peuters die dapper ‘nee’ roepen omdat ze zelf zoveel betere ideeën hebben en kleuters-to-be die zich weer op hun manier over de kleintjes ontfermen. Bzzzonder Enka wordt dan een fijne stek waar we kinderopvang bieden aan kinderen van 0 tot 12 jaar! Ja; ook aan kinderen die extra zorg nodig hebben, dat is bij Kindercentrum Bzzzonder vanzelfsprekend.

Je kunt je voor dit unieke plekje alvast inschrijven. Dat is namelijk al wel mogelijk. Mocht je hier vragen over hebben, bel of mail ons dan gerust, onze contactgegevens vind je bovenaan deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden over Bzzzonder Enka geef dan even je mailadres door.

BSO in Amersfoort Zuid
BSO Bzzzonder Dorrestein
Kinderopvang Bzzzonder Amersfoort Zuid
BSO leuk voor kleuters
Een stoere BSO voor jongens
voetballen op de BSO

Meer over Bzzzonder Enka

Bzzzonder Enka

06-20545362

(Assistent) Coach

Renate van Hoek (Coach):  06-46839283
Saskia de Kreij (Assistent Coach): 06-39562798

Open tot 18.30 uur

Tarieven bsoTarieven bso Bzzzonder Enka 2020

LRKP – nummer: 545504296

Inspectierapport bso Bzzzonder Enka