Bzzzonder Enka

Bzzzonder Enka
Akulaan 10 (Poortgebouw)
6717 XN Ede

enka@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Plan een rondleiding
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Enka

Kinderdagverblijf (opent in 2020)
Extra zorg
Buitenschoolse opvang

Een fijne bso voor je kleuter of bijna-puber

Zoek je een uitdagende bso in Ede Enka, voor je basisschoolkind? Een fijne plek voor je kleuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Enka. Op deze bso, waar we buren zijn van de Oranja Nassauschool, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in de sloot, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Als alles volgens planning verloopt, verhuist onze bso medio 2021 naar het Kantinegebouw en daar is ook genoeg ruimte  voor een kinderdagverblijf.

Van school zo naar bso (en andersom)

De kinderen van de groepen 1, 2 en 3 van de Oranje Nassauschool kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd.  De oudere kinderen worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.  Een Bzzzondermedewerker staat dan op het schoolplein om je op te halen. Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden, omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Ons kinderdagverblijf in 2021

We hebben de grote wens om medio 2021 ook een kinderdagverblijf te openen bij Bzzzonder Enka. We zien het al helemaal voor ons: baby’s die vertroeteld worden, dreumesen die over onze warme vloerkleedjes tijgeren, peuters die dapper ‘nee’ roepen omdat ze zelf zoveel betere ideeën hebben en kleuters-to-be die zich weer op hun manier over de kleintjes ontfermen. Bzzzonder Enka wordt dan een fijne stek waar we kinderopvang bieden aan kinderen van 0 tot 12 jaar! Ja; ook aan kinderen die extra zorg nodig hebben, dat is bij Kindercentrum Bzzzonder vanzelfsprekend.

Je kunt je voor dit unieke plekje alvast inschrijven. Dat is namelijk al wel mogelijk. Mocht je hier vragen over hebben, bel of mail ons dan gerust, onze contactgegevens vind je bovenaan deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden over Bzzzonder Enka geef dan even je mailadres door.

BSO in Amersfoort Zuid
BSO Bzzzonder Dorrestein
Kinderopvang Bzzzonder Amersfoort Zuid
BSO leuk voor kleuters
Een stoere BSO voor jongens
voetballen op de BSO

Meer over Bzzzonder Enka

BSO
Tel: 06-20545362

(Ass.) coaches
Renate van Hoek (coach), tel: 06-46839283
Saskia de Kreij (ass. coach), tel: 06-86843733

Openingstijden
Vanaf sluitingstijd school tot 18.30 uur

Adres
Bzzzonder Enka
Akulaan 10a (Poortgebouw)
6717 XN Ede

E-mailadres: enka@bzzzonder.nl
Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

LR-nummer
545504296

Oudercommissie
Bzzzonder Enka heeft nog geen oudercommissie. Misschien iets voor jou? Dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar enka@bzzzonder.nl zodat we hierover contact op kunnen nemen. Ook als je gewoon wat meer wilt weten over wat het precies inhoudt om plaats te nemen in een oudercommissie, ontvangen we graag een mailtje met je contactgegevens zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.