Dans- en muziekles

In Kinderbelevingscentrum De Vathorst kun je niet alleen terecht voor de opvang van Bzzzonder. Het is namelijk ook een plek waar talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Dansstudio Pauline verzorgt er namelijk fantastische danslessen en de Muziekschool Amersfoort boort nieuw muzikaal talent aan. Dat is niet alleen voor de kinderen enorm leuk maar ook voor jou als ouder. Terwijl jouw superster in de dop er lustig op los danst of zingt, neem jij lekker plaats in onze Kookstudio. Daar word je op je wenken bediend. Lobbige cappuccino’s, dampende munttheetjes en allerlei zelfgebakken lekkers, zo vers uit de oven. Je pakt er een boek uit onze uitleenkast bij en je genietmoment is compleet.

Dansstudio Pauline

Op vrijdag en zaterdag kunnen kinderen in de leeftijd van twee tot acht jaar op dansende wijze hun energie kwijt. In de danszaal (met spiegelwand waar de kinderen zichzelf erg graag in bewonderen) leren zij de meest uiteenlopende dansen aan onder leiding van de lieve, creactieve en soepele dansjuffen- en meesters van Dansstudio Pauline! Op de website van Dansstudio Pauline vind je het actuele lesrooster. Voor het gemak linken we je er hier rechtstreeks naartoe.

de Muziekschool Amersfoort

De docenten van de Muziekschool Amersfoort weten het muzikale talent in kinderen naar boven te halen. Zij ontdekken regelmatig nieuwe Wibi Sourjadi’s en Ilse de Lange’s! Van gitaartles tot drumles, er is van alles mogelijk! De kinderen worden 20 of 30 minuten lang (afhankelijk van de leeftijd en het concentratievermogen van het muzikantje)  persoonlijk door een docent begeleid. Op de website van Muziekschool Amersfoort vind je alle informatie!