Bzzzonder De Kamers  Amersfoort

Bzzzonder De Kamers
(theaterbso)
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
06-86837080
dekamers@bzzzonder.nl

Algemeen: 06-86837080

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder De Kamers

Buitenschoolse opvang
Extra Zorg
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Bso in een heus theater

Stel je even voor: Je bent over de rode loper onthaalt en neergeploft in zacht pluche. Het licht in de zaal dimt, geluiden worden verstomd en de spot gaat aan. Daar staat jouw ster. In de spotlight en in een andere gedaante. Weken van oefenen, teksten leren, trainen samengevat in een prachtige voorstelling.

Dat kan maar zo gebeuren als je je kind aanmeldt voor de theaterbso. Dit is een nieuwe bso van Bzzzonder die is gestart in 2020. In samenwerking met Theater De Kamers  komt alles aan bod wat met dans, grime, improvisatie, decorbouw en zang te maken heeft. Met elkaar werken we aan een voorstelling. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning op andere manieren. Voetballen, duckies lezen in de zitkuil of een potje kaarten.

Een ideale bso voor kinderen bij wie je merkt dat ze wel wat meer uitdaging kunnen gebruiken op de bso en nog te jong zijn om alleen thuis te zijn. Of kinderen die best een zetje in de rug kunnen gebruiken als het gaat om sociaal emotionele ontwikkeling.

Speciaal voor podiumbeesten

Deze bso zit in Theater De Kamers, naast Het Zwaluwnest en De Marke en is voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool. Kinderen van alle scholen in Vathorst zijn welkom. De kinderen mogen zelf naar de bso komen.

De bso gaat is momenteel open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij meer aanvragen kunnen we ook open op woensdag of vrijdag, maar dit gaat in overleg.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

 

 

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in kinderbelevingscentrum

Meer over Bzzzonder De Kamers (theaterbso)

BSO
Tel: 06-86837080

Coach
Ellen Roza, tel: 06-57774599

Openingstijden
Geopend tot 18.30 uur

Adres
Bzzzonder De Kamers (theaterbso)
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Tel: 06-86837080
Mail: dekamers@bzzzonder.nl

Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

Tarieven Bzzzonder De Kamers (theaterbso)
Tarieven bso

LRK-nummer
254612726

GGD
Inspectierapport GGD

Oudercommissie
Bzzzonder De Kamers heeft nog geen oudercommissie. Lijkt je wat om oc-lid te worden? Dan horen we graag van je. Je mag dan een mailtje sturen naar dekamers@bzzzonder.nl. Alvast hartelijk dank!