Bzzzonder De Kamers Amersfoort

Bzzzonder De Kamers
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
dekamers@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Aanbod Bzzzonder De Kamers

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Bso in een heus theater

Stel je even voor: Je bent over de rode loper onthaald en neergeploft in zacht pluche. Het licht in de zaal dimt, geluiden worden verstomd en de spot gaat aan. Daar staat jouw ster. In de spotlight en in een andere gedaante. Meer zin om buiten te spelen, hutten te bouwen of duckies lezen? Dat kan ook. Bij Bzzzonder De Kamers staat alles in het teken van vrije tijd en het ontdekken van je talenten.

Een ideale bso voor kinderen bij wie je merkt dat ze wel wat meer uitdaging kunnen gebruiken op de bso en nog te jong zijn om alleen thuis te zijn. We kijken met elkaar wat leuk is om te doen en dikwijls is de theaterzaal daar het meest geschikte decor voor. Rondom De Kamers zit een grote tuin die ingericht is als strand. Dat biedt mogelijkheden voor een echte zandkastelenwedstrijd (dat is ook supervet als je negen jaar ben) of het spelen van beachvolley.

Speciaal voor podiumbeesten en buitenspeeltijgers

Deze bso zit in Theater De Kamers, naast Het Zwaluwnest en De Marke en is voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool. Kinderen van alle scholen in Vathorst zijn welkom. De kinderen mogen zelf naar de bso komen.

De bso is momenteel open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij meer aanvragen kunnen we ook open op woensdag of vrijdag, maar dit gaat in overleg.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

 

 

ABC Amersfoort

Bzzzonder De Kamers is kernpartner van ABC Vathorst Midden (Amersfoortse Brede Combinatie). Dat betekent dat we samenwerken om ervoor te zorgen dat Vathorst een fijne omgeving is voor ouders en kinderen. Dat er voldoende ondersteuning is voor gezinnen, dat er gelegenheid wordt gecreëerd om elkaar te ontmoeten en dat er een ruim aanbod is van leuke activiteiten voor de kinderen! Op de website van ABC Amersfoort vind je meer informatie.

 

 

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in kinderbelevingscentrum

Meer over Bzzzonder De Kamers (theaterbso)

Bso
Theaterbso 06-86837080

Kantoor
Coach: Ellen Roza 06-57774599
Assistent coach: Yentle Molenaar 06-59840335

Openingstijden
Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 18.30 uur

Adres
Bzzzonder De Kamers
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Tel: 06-86837080
Mail: dekamers@bzzzonder.nl

Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

LRK-nummer
254612726

Oudercommissie
Bzzzonder De Kamers heeft nog geen oudercommissie. Lijkt je wat om oc-lid te worden? Dan horen we graag van je. Je mag dan een mailtje sturen naar dekamers@bzzzonder.nl. Alvast hartelijk dank!