Laden Evenementen

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Bzzzonder en ABC Vathorst de Theaterweek georganiseerd. Van 11 tot en met 15 juli in Vathorst, in Theater de Kamers. Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat wij op vrijdagavond 15 juli presenteren aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

In het maakproces in de Theaterweek wordt gewerkt vanuit drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen in zijn kracht staat, is het doel.

De Theaterweek bestaat uit vijf dagen theaterles, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €145 per deelnemer.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan aan!

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697

Begeleiders
Thjum (28) gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft.
Hij is al ruim zes jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. Hij stond in de Finale van het BNN VARA Leids Cabaret Festival en won bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival de jury- en publieksprijs. Als afgestudeerd sociaal werker is Thjum naast zijn eigen optredens op diverse manieren betrokken in de sociale- en culturele sector. Zo ontwierp en gaf hij zijn eigen vak ‘Creatief Netwerken’ op middelbare scholen. Thjum zal in 2022 door heel Nederland te zien zijn met zijn eerste avondvullende voorstelling.

Mike (24) krijgt er energie van als hij ziet dat mensen hun talent ontwikkelen. Wat het ook is, als het voortvloeit uit een passie kan hij overal enthousiast van worden. De Theaterweek is een plek waar dit altijd gebeurt, dus Mike kan niet wachten om weer te beginnen! Op dit moment is hij masterstudent Onderwijswetenschappen en hij rondde eerder een commerciële opleiding voor de entertainmentbranche af. Van daaruit werkte hij in diverse grote televisieproducties en speelde hij shows in kinderpretpark Julianatoren. Zijn ervaring geeft hij graag door aan jonge enthousiastelingen!

Praktische info

11-14 jaar
11-15 juli, 10:00 tot 15:00
Voorstelling 15 juli, 19:00
€145 per deelnemer
Theater De Kamers, Vathorst

Klik hier om aan te melden

Interessant, vertel het je vrienden!