Laden Evenementen

Club van Onderzoekers
De Club van Onderzoekers komt drie maal bijeen om belangrijke zaken te onderzoeken. Zo is er geheimschrift dat ontcijferd moet worden. Maar het is ook belangrijk dat er ontdekt wordt welke geheime ingrediënten er in flubberslijm zitten. En hoe komen we erachter waarom een vliegtuig blijft zweven? Samen met opperonderzoeker Becky gaat de club van onderzoekers deze missies aan. De club kan nog heel goed hulp gebruiken van negen onderzoekers. We zetten alle praktische informatie nog even voor je op een rij:

Wie
Iedereen die supernieuwsgierig is en het leuk vindt om te onderzoeken mag zich bij onze club aansluiten. We kunnen jouw hulp namelijk heel goed gebruiken!

Wat, wat, waar & wanneer
We gaan drie woensdagmiddagen in het BSO-lokaal van Bzzzonder Veller (Ds. E. Fransenlaan 1 in Barneveld) aan de slag; 7, 14 en 21 juni van 13.15 tot 14.15 uur. Vanaf 13.00 uur kun je alvast naar binnen om je voor te bereiden of om je broodje nog even rustig op te eten als je net uit school komt. Onderzoekers gaan nu eenmaal door tot ze de antwoorden hebben gevonden dus het kan best eens voorkomen dat we tot 14.30 uur doorspeuren.

Aanmelden
Kan heel makkelijk door even een mailtje te sturen naar veller@bzzzonder.nl. Per keer kost het € 2,50

En verder
Is het leuk om te vermelden dat het onze bedoeling is om het niet bij deze drie keer te houden… graag zouden we onze Club van Onderzoekers na de zomervakantie verder uitbreiden!

Interessant, vertel het je vrienden!