Laden Evenementen

Op 8 mei aanstaande van 11.30 tot 14.30 uur vieren we samen met basisschool De Appelgaard feest! Daar hebben we namelijk alle reden toe: omdat we nu eenmaal dol zijn op feestjes, omdat we volgende maand officieel ons certificaat ‘Groene Kinderopvang’ in ontvangst mogen nemen én omdat het buitenlokaal van de Appelgaard klaar is en op die dag officieel geopend zal worden door wethouder Abooyaakoub.

Op school wordt het heldenthema afgerond dus mag iedereen verkeed als superheld naar het feest komen. En wat doen superhelden? Die helpen mensen. Dus hebben we een goed doel aan het feest gekoppeld: DVM Mission. Daarom zal er ook een fair zijn waar je van alle kunt doen en kopen waarvan we de opbrengst aan deze stichtig schenken. Dat doe je met bonnetjes (van €0,20, €0,50 en €1,-) die je op het feest kunt kopen. Contant geld meenemen is dus wel handig.

Wat er dan zoal te doen en te koop zou zijn? Hou je vast, daar komt íe: ponyritjes, Schminken, photobooth, pannenkoeken, de vlindertjes die ontpopt zijn laten we uitvliegen, glittertattoos, matjesmarkt, bezoek van de wethouder én live muziek! Hier kun je de  flyer bekijken! Op de achterkant kan je kroost een mooie tekening maken, deze inleveren op het feest en een cadeautje grabbelen. Je kroost maakt ook nog kans op het winnen van een prijs :-). Iedereen is welkom dus tot de 8e!

Interessant, vertel het je vrienden!