expeditie 2018-02-16T16:11:17+00:00

Expedities

Door samen te doen (je)zelf ontdekken

Deze slogan staat centraal bij al onze Expedities en zorgt ervoor dat ieder kind machtige ervaringen opdoet, nieuwe vrienden maakt én gloeiend van trots na de Expeditie weer naar huis terugkeert. En weet je wat zo tof is? De Expedities 2018 worden leuker dan ooit tevoren! Nieuwe activiteiten, nieuwe locaties en nóg meer avonturen. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld óók een Expeditie voor ‘grote’ ontdekkingsreizigers van twaalf tot en met vijftien jaar…

Drie, vijf of zeven dagen lang trekken de kinderen in de natuur met elkaar op. En dat is niet alleen heel (HEEL) erg leuk maar ook nog eens heel (HEEL) goed voor kinderen. Ze doen zo’n expeditie immers helemaal zelf, zonder papa en mama om op terug te vallen. Je kunt je vast voorstellen hoe goed dat is voor het zelfvertrouwen van kinderen. Door samen dingen te doen, ontdekken kinderen hun talent(en). De één blijkt enorm creatief te zijn als het gaat om nieuwe spellen bedenken. De ander blijkt juist over de gave te beschikken om iedereen bij het spel te betrekken. En weer een ander is reuze handig als het gaat om het maken van spel-attributen. De avonturiers leren van elkaar, verzinnen en doen van alles zelf, nemen deel aan spellen en speurtochten en maken samen met de pedagogisch medewerkers lol, lol en nog eens lol! We hebben dit jaar maar liefst vier Expedities voor je in petto!

Extra zorg
Ieder kind mag met ons mee op Expeditie. Ook kinderen die niet naar de opvang van Bzzzonder gaan en ook kinderen die extra zorg nodig hebben. Indien dat laatste het geval is, stuur dan even een mailtje naar talent@bzzzonder.nl zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Facebook
Natuurlijk hebben we een heuse Facebookpagina waarop we je op de hoogte houden van onze Expedities! Zowel van te voren als tijdens en na. Leuke foto’s, praktische informatie maar ook bijvoorbeeld wanneer we vol geboekt zijn. Volg je ons?

Bospeditie Huizen

We gaan zelfs twee maal op Expeditie naar de Huizense bossen! We slapen daar in heuse blokhutten, vertoeven in de natuur, doen leuke spellen, klimmen in bomen, picknicken tussen de eekhoorns en we ronden deze dagen vol avontuur en vertier natuurlijk zingend af bij het  kampvuur!

Voor wie: jongens en meisjes van 6 tot en met 10 jaar

Waar:  De Huizense bossen

Wanneer: maandag 16 tot en met woensdag 18 juli én maandag 13 tot en met woensdag 15 augustus

Kosten: € 138 bij inschrijving voor 1 mei 2018 omdat er dan sprake is van een vroegboekkorting. Na 1 mei bedragen de kosten € 160,- Gaat jouw kind naar de bso van Bzzzonder? Dan krijg je per dag dat je kind normaal naar de bso zou gaan en nu mee op Expeditie gaat: €15,- korting.

Expeditie Terschelling

Ben jij avontuurlijk? Dan zie jij een midweek op een eiland met strandjutten, mountainbiken, vlag veroveren in de duinen, slapen in een logeerboerderij en nog veel meer leuke en spannende activiteiten, vast wel zitten!

Voor wie: jongens en meisjes van 9 tot en met 12 jaar

Waar: Terschelling

Wanneer: maandag 16 juli tot en met vrijdag 20 juli

Kosten: € 350,- bij inschrijving voor 1 mei 2018 omdat er dan sprake is van een vroegboekkorting. Na 1 mei bedragen de kosten € 375,- Gaat jouw kind naar de bso van Bzzzonder? Dan krijg je per dag dat je kind normaal naar de bso zou gaan en nu mee op Expeditie gaat: €15,- korting.

Expeditie Wad?

Wad zeg je? Expeditie Wad? Ja precies! Spiksplinternieuw dit jaar. Avonturen beleven op en rond de Waddenzee, slapen op een boot en zelf koken en varen. De groep bepaalt samen wad zoal ondernomen zal worden. Daarbij zijn zij overgeleverd aan de wind, de wadden, de elementen en elkaar…

Voor wie: jongens en meisjes van 12 tot en met 15 jaar

Waar: Startpunt is de Haven van Makkum waar het zeilschip ‘de Linquenda’ de groep in al haar schoonheid opwacht.

Wanneer: zondag 15 tot en met zaterdag 21 juli

Kosten: € 445,- bij inschrijving voor 1 mei 2018 omdat er dan sprake is van een vroegboekkorting. Na 1 mei bedragen de kosten € 475,- Gaat jouw kind naar de bso van Bzzzonder? Dan krijg je per dag dat je kind normaal naar de bso zou gaan en nu mee op Expeditie gaat: €15,- korting.

Schrijf je snel in!