Plan een rondleiding
Aanmelden

Extra zorg volwassenen

Kijken naar de mogelijkheden  in plaats van naar de beperkingen, samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Binnen Bzzzonder biedt Bzzzonder dagbestedingsplekken aan voor volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kan op één van de groepen van het kindercentrum, maar ook als ondersteuning binnen ons Supportteam (hoofdkantoor). Daarnaast is er een groenteam met dagbestedingsplekken en zijn er zulke plekken binnen onze horeca. Kortom: we gaan in gesprek en kijken welke plek het beste bij jou past.

Ik wil graag kennismaken met de zorgcoördinator!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.
Ik mag zijn wie ik ben!

Ik vind het geweldig dat ik bij Bzzzonder mag zijn wie ik ben. Ik draag mijn steentje bij, terwijl dat in een andere werkomgeving veel lastiger zou zijn. Ik word gewaardeerd, werk hard en word vooral heel erg blij van mijn lieve collega’s.

Esther, Bzzzonder Leven