Extra zorg Volwassenen

Kijken naar de mogelijkheden  in plaats van naar de beperkingen, samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Ook als je als volwassene extra begeleiding nodig hebt. Of wanneer je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Samen kijken we naar welke plek het beste bij jou past. Tijdens deze dagbesteding lever je een waardevolle bijdrage aan de kinderopvang van Bzzzonder. Bijvoorbeeld in onze kookstudio of in ons groenteam. Maar ook op ons kantoor hebben we zulke dagbestedingsplekken.  We stellen samen een stappenplan met je op, zodat je steeds beter wordt in je werk. Zin in zo’n leuke, uitdagende en fijne werkplek? Dan is de eerste stap om even contact op te nemen met onze zorgcoördinator Miriam.

Robin werkt ook bij ons!

Robin: ‘Ik vind het leuk om de krijtborden te versieren want daar kan ik mijn creatfitijt kwijt. Ik vind het ook leuk om te bakken en schoonmaken. Maar ik vind het leukste om te doen iets creatif en mooie teksten bedenken. En het is rustig en als er wat is hellpen ze me goed en dat vind ik fijn!

Coach Gea

Gea: ‘In de kookstudio werken zulke leuke, toffe, leergierige, vrolijke collega’s. Om trots op te zijn en dat ben ik! Ik wil kijken naar elk persoon als waardevol, met zijn of haar talenten & ideeën. Samen kijken naar de mogelijkheden! De kookstudio is een gezellige plek en er gebeurd van alles, hier hoef je je niet te vervelen! Wees helemaal welkom en wees vooral jezelf!