Bzzzonder Het Voorthuis Voorthuizen

Bzzzonder Het Voorthuis (verwacht)
Goudkamp
Voorthuizen
Algemeen: 088-2999600
info@bzzzonder.nl

Aanbod Bzzzonder Het Voorthuis

Samenleven met jong en iets ouder!

Zoek je een fijne kinderopvang in Voorthuizen? Dan hebben we goed nieuws: Bzzzonder spreidt namelijk haar vleugels en landt medio zomer 2023 in Voorthuizen. Namelijk in Het Voorthuis. Een woonzorgcentrum waar kinderopvang, huur (Woningsstichting Barnveld) en ouderenzorg (Neboplus) hand in hand gaan. Wat dacht je van pannenkoeken bakken met oma Joke? Of een potjes schaken met meneer De Graaf? Omdat hier ook ouderen wonen, zijn er heel veel leuke dingen te bedenken. Hier staat samenleven centraal en daarbij speelt leeftijd geen enkele rol!

Het Voorthuis wordt op dit moment gebouwd aan de rand van de nieuwbouwwijk Holzenbosch. Rondom het gebouw komt een natuurlijk aangelegde tuin, waar je straks lekker kunt struinen, schommelen en spelen. Bzzzonder biedt straks kinderdagopvang (0-4 jaar) en bso (4-12 jaar).

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Nog even wachten…

Bzzzonder is nieuw in Voorthuizen. Maar niet nieuw in de regio. Bzzzonder heeft 23 locaties in Nederland en er zit vast eentje bij waar jij sfeer kunt komen proeven. Dus kun je niet wachten tot 2023? Kom dan gerust even koekeloeren op een andere plek!

Heb je interesse in een plekje op het kinderdagverblijf of de bso? Mail dan even naar planning.