Hoe blij ben jij?

Hoi!

Zoals elk jaar willen we weten hoe jij je voelt. Maar vooral hoe wij het als werkgever doen. Of je nog blij bent, de Bzzzonderjas je nog past en waar we ons nog kunnen verbeteren.

Met personeelskrapte is het soms ploeteren bij Bzzzonder. En ondanks dat we altijd de moed erin houden en we denken in mogelijkheden mogen we soms ook wel even zeggen dat het een vreemde, rare en soms ook zware tijd is. Om ons vervolgens ook weer te kunnen richten op dat wat wel goed en leuk is. Want dat geeft zoveel meer energie.

Hopelijk vul je met die gedachte ons medewerkerstevredenheidsonderzoek in. Met opbouwende tips en ook met blije tops. Eerst volgen wat algemene vragen, vervolgens wat meerkeuzevragen en als laatste vragen we je om feedback in de vorm van tips en tops. Het is voor ons fijn om bepaalde tips en tops te relateren aan bijvoorbeeld coach en of locatie. Want alleen dan kunnen we ons verbeteren. Fijn als je op die vragen antwoord wilt geven, maar dat is geen verplichting. Sowieso is deelname anoniem. Jij kunt ervoor kiezen om dit volledig anoniem te doen of toch een klein beetje richting te geven door aan te geven op welke locatie je werkt en wie je coach is.