De Kookstudio

Als je Kinderbelevingscentrum De Vathorst binnenkomt, krijg je direct zin om neer te ploffen in één van de gezellige hoekjes. Doe dat gerust! Of ‘ zomers lekker buiten op ons zonnige terras. En je kind? Die zie je het komende uur niet meer terug. Die heeft namelijk een diepe duik in de ballenbak genomen, is in de boomhut aan het klauteren of doet mee aan een workshop!   De medewerkers van de Kookstudio zullen je op je wenken bedienen. Van lobbige cappuccino’s tot dampende munttheetjes. En ja, je ruikt het goed… er is net vers lekkers gebakken.  Nodig gezellig bekenden uit om eindelijk eens bij te praten terwijl de kinderen ongestoord hun gang kunnen gaan. Of zoek een stil hoekje waar je in alle rust naar de vissenkom kunt staren of je met een boek uit onze uitleenkast terug kunt trekken. Iedereen is dwelkom!

De medewerkers die je zo liefdevol bedienen in de kookstudio zijn in dienst van Bzzzonder Werkt. Deze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben hun plekje gevonden in de Koostudio waar ze met heel veel plezier hun talent ontwikkelen.

Koffie en lunch

Of je nu komt voor een lobbige cappuccino met versgebakken brownie of voor een hartverwarmende muntthee met een havermoutkoek, je bent aan het juiste adres! Blijf gerust gezellig zitten voor een lunch! Pannenkoeken, soep, panini’s, tosti’s of een lekker broodje. De kinderen vermaken zich wel, dus maak het jezelf gemakkelijk!

Mmmmaaltje

Iedere dinsdag worden er verrukkelijke maaltijden bereid in de Kookstudio. De kinderen van de bso hebben daar vaak mee geholpen. Met groente snijden, sauzen maken en aardappeltjes schillen. Na de opvang kunnen de kinderen met hun ouder(s) gezellig aanschuiven voor een heerlijk vers Mmmaaltje. Maar ook als je geen gebruik maakt van de opvang, kun je gezellig mee smullen. Lees hier hoe/wat/waar en geniet lekker mee!

Belevingsochtend

In de kookstudio vindt iedere woensdagochtend de Belevingsochtend plaats! Dit is een ochtend die gesubsidieerd wordt door In de Wijk 033.

Voor een kleine bijdrage van € 2,50 per kind, kunnen kinderen (tot en met vier jaar) samen met hun ouders (of opa’s/oma’s/oppas) deelnemen aan superleuke activiteiten! Daarbij krijgen ze wat drinken, zelfgebakken lekkers en een kop koffie.  Hier lees je er alles over!

Feestjes

Ja, daar houden we van! Daarom is het ook mogelijk om onze kookstudio af te huren zodat je daar je feestje kunt vieren.  Als je daar gebruik van maakt, hoort daar ook de afname van onze catering bij. Een gezellige plek waar jong en oud zich zullen vermaken. Interesse of vragen? Stuur even een mailtje naar feestje@bzzzonder.nl

Kinderfeestjes vieren we natuurlijk ook in onze kookstudio. Die worden georganiseerd door Confetti en meer. Er is van alles mogelijk en bespreekbaar. Op de website van Confetti en meer vind je alle informatie én de contactgegevens: www.confettienmeer.nl

Vakantievertier

In vakanties zijn we ook geopend. Behalve in week 3 en 4 van de zomervakantie. In alle andere vakantieweken kun je terecht voor:  Vakantievertier! Iedere ochtend om 11.00 uur is er dan iets leuks te doen. Hier lees je er alles over!

Openingstijden

Nu is het natuurlijk wel handig om te weten op welke tijden je precies terecht kunt op deze heerlijke plek. Nou daar komt ‘ie:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 19.00 uur (op dinsdag zijn we wat langer geopend omdat je dan gezellig een mmmaaltje mee kunt eten).