Mmmaaltje2018-04-10T14:18:03+00:00

Mmmaaltje: gezond, gemak en gezellig!

 

Wist je dat je er altijd volop gekookt wordt in Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Van super spaghetti tot aan waanzinnige wraps. Het goede nieuws is dat je elke dinsdag aan kunt schuiven en mee mag genieten. Meenemen mag trouwens ook.

Het kan soms een race tegen de klok zijn: de vergadering op je werk afsluiten, in de file staan, kinderen halen en dan ook nog supermarkt en koken. Dat kan dus gemakkelijker. Eens per week op dinsdag, vanaf 17.30 uur wordt er een gezonde maaltijd gekookt en kun jij, met je kroost aanschuiven. Dat kan wekelijks maar ook zo af en toe.
Voor een maaltijd betaal je voor een volwassene €5,- en voor een kind €3,50. Maak je vaker gebruik van Mmmaaltje kun je een strippenkaart aanschaffen. Je betaalt dan gelijk voor tien keer en krijgt een korting van 10%

Mmaaltje is meer dan alleen een warme maaltijd op dinsdag. Op andere dagen kun je een diepvriesmaaltijd meenemen die je alleen nog even hoeft op te warmen.

Aanmelden voor mmmaaltje kan door dit formulier in te vullen of door een mailtje te sturen. Als je dit doet voor dinsdag 12.00 zorgen wij dat er voor je gedekt is. Een diepvriesmaaltijd kun je bestellen voor 12.00 uur de dag ervoor.

Laat weten of je mee-eet!

Ja, wij eten graag mee!

  • (in Amersfoort elke dinsdag mogelijk, in Ede op 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 27/11 en 11/12
  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.