Mmmaaltje Kinderbelevingscentrum
De Vathorst

Mmmaaltje Kinderbelevingscentrum De Vathorst
Wist je dat je er altijd volop gekookt wordt in Kinderbelevingscentrum De Vathorst? Van superspaghetti tot aan waanzinnige wraps. Het goede nieuws is dat je elke dinsdag aan kunt schuiven en mee mag genieten. Meenemen mag trouwens ook.

Het kan soms een race tegen de klok zijn: de vergadering op je werk afsluiten, in de file staan, kinderen halen en dan ook nog supermarkt en koken. Dat kan dus gemakkelijker. Eens per week op dinsdag, vanaf 17.30 uur wordt er een gezonde maaltijd gekookt en kun jij, met je kroost aanschuiven. Dat kan wekelijks maar ook zo af en toe.
Voor een maaltijd betaal je voor een volwassene €5,- en voor een kind €3,50. Maak je vaker gebruik van Mmmaaltje kun je een strippenkaart aanschaffen. Je betaalt dan gelijk voor tien keer en krijgt een korting van 10%. Mmaaltje is meer dan alleen een warme maaltijd op dinsdag. Op andere dagen kun je een diepvriesmaaltijd meenemen die je alleen nog even hoeft op te warmen. Aanmelden voor mmmaaltje kan door dit formulier in te vullen of door een mailtje te sturen. Als je dit doet voor dinsdag 12.00 zorgen wij dat er voor je gedekt is. Een diepvriesmaaltijd kun je bestellen voor 12.00 uur de dag ervoor. Hierbij ons menu voor de komende weken.

Dinsdag 5 maart: Wraptaart met gehakt
Dinsdag 12 maart: Pasta met kip in roomsaus
Dinsdag 19 maart: Stroganoff met aardappelpuree
Dinsdag 26 maart: Lasagne met spinazie
Dinsdag 2 april: Nasi met kipsaté
Dinsdag 9 april: Zelfgemaakte hamburgers met gepofte aardappel
Dinsdag 16 april: Indiase curry
Dinsdag 23 april: Broodje frisse kipburger
En dan is het meivakantie! Even geen mmmaaltje dus. Het nieuwe menu zullen we te zijner tijd bekend maken. We houden het nog even spannend.

Mmmaaltje Bzzzonder Aan de Bosrand

Ook in Ede wordt er druk gekokkereld! Van stamppotjes tot pannenkoeken en van pasta tot taco’s! Iedere maand kun je op een donderdag aansluiten om mee te smullen. Dus: je hoeft dan geen boodschappen te doen, niet te koken, geen tafel te dekken, niet af te ruimen en er is na afloop geen stapel vaat die je vanaf het aanracht aanstaart.  Je kunt zo aanschuiven, smikkelen en dan lekker naar huis!

Voor een maaltijd betaal je voor een volwassene €5,- en voor een kind €3,50. Je kunt je aanmelden tot dinsdag 12.00 uur zodat we op tijd alle boodschapjes kunnen doen om je op donderdag een verrukkelijke maaltijd voor te kunnen schotelen. Hierbij ons menu!

Donderdag 10 januari: Zuurkoolstamppot met spekjes
Donderdag 14 februari: Nasi
Donderdag 11 april: Romige sperzieboontjes met gehakt en rijst
Donderdag 9 mei: Plaatpizza
Dinsdag 11 juni (avondvierdaagse): Penne met spinazie
Donderdag 13 juni (avondvierdaagse): Pannenkoeken
Donderdag 11 juli: Pastasalade

Aanmelden kan door onderstaand aanmeldformulier even in te vullen. Eet smakelijk!

Laat weten of je mee-eet!

Ja, wij eten graag mee!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.