Bzzzonder kookt voor jou een mmmaaltje!

Hoe fijn zou het zijn om niet alleen je kroost aan het einde van de dag bij Bzzzonder op te halen, maar ook meteen een kakelvers, lekker en gezond mmmaaltje! Dat zóu niet alleen heel fijn zijn, dat ís heel fijn! Dat is namelijk precies wat voor je gaan doen; mmmaaltjes voor je koken die je thuis alleen nog maar even hoeft op te warmen. Dat is relaxed thuiskomen! En aan relaxedheid hebben we in deze pittige tijd allemaal wel een beetje extra behoefte, toch?

Onze mmmaaltjes worden op twee verschillende plekken bereid en kunnen op drie verschillende Bzzzonderlocaties worden afgehaald. We werken hard om nog meer afhaallocaties mogelijk te maken.

Made BIJ Wijkboerderij Nieuwland

Iedere dinsdag kookt het leerwerkteam van Wijkboerderij Nieuwland met heel veel liefde en toewijding smakelijke afhaalgerechten voor je. Op deze manier geniet jij van een kant-en-klaar smulkostje en het leerwerkteam van een fijne, waardevolle dagbestedingsplek.  Via de button hieronder kun je het menu bekijken en je Wijkboerderijmmmaaltje bestellen.

Made BIJ Parkhuis

Iedere dinsdag en donderdag vliegen de snufjes peper en zout je om de oren in Parkhuis Amersfoort. Hier worden weer andere mmmaaltjes bereid dan in Nieuwland. In Parkhuis bereiden onze professionele koks megagezonde en berelekkere daghappen die je gewoon online bestelt en op twee verschillende Bzzzonderlocaties af kunt halen: bij Parkhuis zelf en in Kinderbelevingscentrum De Vathorst! Via de button hieronder kun je het menu bekijken en die puike Parkhuisprak bestellen. Als Bzzzonderouder krijg je trouwens 10% korting, je gebruikt dan de volgende kortingscode: mmaaltje

Eet smakelijk!