De meest gestelde vraag aan Bzzzonder is:
Per wanneer hebben jullie plek voor mijn kind?

De vraag is simpel, het antwoord vaak wat gecompliceerder. Op iedere opvanggroep hebben we een maximum aantal kinderen dat we op mogen vangen. Hebben we dat maximale aantal nog niet bereikt, dan hebben we zo gezegd plek. We moeten wel rekening houden met de leeftijdssamenstelling van de groep, het aantal beschikbare medewerkers en in geval van buitenschoolse opvang met het vervoersplan. Maar goed, in principe is er plek en kunnen we vlot aangeven op welke dagen of dagdelen dat het geval is. 

Sudoku voor gevorderden
Wanneer een kind qua ontwikkeling en leeftijd toe is om door te stromen naar een volgende groep, dan komt er dus een plekje vrij. Op dat moment start het puzzelen voor onze planners; sudoku voor gevorderden.

  • We kijken dan eerst naar ouders die al van onze opvang gebruik maken en nog een kindje verwachten. Broertjes en zusjes krijgen namelijk voorrang, zodat gezinnen hun kroost gewoon op één plek op onder kunnen brengen.
  • Ook kijken we naar ouders die een vaste ruiling hebben aangevraagd. Het kan namelijk zo zijn dat de gewenste dag nu beschikbaar is gekomen.
  • En natuurlijk kijken we naar alle ouders die hun kroost via onze website hebben aangemeld. Alle wensen en aanvraagdata leggen we naast elkaar om na te gaan wie er aan de beurt is om van het vrijgekomen plekje gebruik te maken.

Ben je op zoek naar kinderopvang en vraag je je af of wij een plekje op één van onze locaties vrij hebben? Vul dan het aanmeldformulier op onze website in, zodat we alle benodigde info hebben om de sudoku te kunnen maken. Je aanmelding op onze website betekent overigens niet dat je verplicht bent om dat plekje aan te nemen.

We openen met regelmaat nieuwe groepen en locaties dus we hopen je snel welkom te kunnen heten!