Bzzzonder Nijkerkerveen

Bzzzonder Nijkerkerveen
van Noortstraat 42
3864 EV Nijkerkerveen
088-2999600
nijkerkerk@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Nijkerkerveen

Buitenschoolse opvang
Extra Zorg

BSO en tso in Nijkerkerveen

Zoek je een uitdagende bso in Nijkerkerveen, voor je basisschoolkind? Zo’n plek waar je negenjarige puber-to-be het zo leuk heeft dat hij niet mee naar huis wilt? Een plek waar je kleuter ruimte vindt voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je op maandagen, dinsdagen én donderdagen welkom bij Bzzzonder Nijkerkerveen waar we gevestigd zijn in de Johannes Calvijnschool. Wachtend op het nieuwe gebouw dat in aanbouw is, vertoeven we zo lang tijdelijk aan de van Noortstraat 42.

Op onze bso staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een spellencircuit op het plein, ons baktalent tentoon spreiden in de keuken, kikkers vangen in de sloot,  de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

De kinderen ook bij ons op maandag, dinsdag en donderdag  ook terecht voor tso (tussenschoolse opvang). Naast het gezellig samen verorberen van de lunch wordt er elke dag een activiteit aangeboden waar kinderen vrijblijvend aan mee mogen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van boterhammentikkertje? Of van springtouwchallenge of een ren-je-rotspel op het plein. Zelf een potje voetballen of hinkelen mag natuurlijk ook. We zorgen ervoor dat de kinderen lekker uit kunnen razen, op kunnen laden en dus weer met nieuwe energie in de klas verschijnen.

Van school zo naar bso

De kinderen van de Johannes Calvijnschool en van de C.J. van Rootselaarschool kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Maar ook kinderen van andere scholen zijn welkom, zij worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Bzzzonder BSO Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen

Meer over Bzzzonder Nijkerkerveen

BSO Nijkerkerveen

06-86855822

Coach

Gerpaula Kuiper: +31 6 46352204
Denise Dorland: +316 86818991