Noodopvang bij Bzzzonder

Als jij een cruciaal beroep uitoefent (of je partner) dan is het mogelijk om noodopvang aan te vragen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat hij/zij geen luchtwegklachten en/of koorts heeft. Gaat jouw kind al naar Bzzzonder? Stuur dan een mailtje naar planning@bzzzonder.nl met daarbij welke dagen de opvang nodig is, voor wie en op welke locatie. De noodopvang voor kinderen van Bzzzonder vindt plaats op de gebruikelijke locatie, mocht dit naar verloop van tijd niet meer lukken, bijvoorbeeld door personeelstekort, kan dit anders worden. Daarover berichten we je bijtijds.

Deze noodopvang is er ook voor kinderen die normaal gesproken niet naar Bzzzonder gaan.  In deze tijden van onrust willen we voor jouw kroost graag een baken van rust zijn. Een zo normaal mogelijke dagindeling in een fijne en veilige omgeving. Op dit moment zijn de groepen klein en dat betekent dat er voldoende aandacht is voor elk kind. Juist fijn voor kinderen die misschien niet gewend zijn om naar een kinderdagverblijf of een bso te gaan. Kortom: bij Bzzzonder ben je meer dan welkom. We bieden noodopvang voor kinderen die nog niet naar Bzzzonder gaan op de volgende plaatsen:

Nijkerk: Bzzzonder Corlaer (van Siburgstraat 18).
Ede: Bzzzonder Aan de Bosrand (Otterloseweg 18A)
Amersfoort Noord: Bzzzonder De Vathorst (Caraiben 6)
Amersfoort Zuid: Bzzzonder Vermeerkwartier (Gasthuislaan 70)
Hoogeveen: Bzzzonder Hoogeveen (Donau 5-11)

Om ervoor te zorgen dat we de opvang zo snel mogelijk van start kunnen laten gaan willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen.  Heb je vragen over de noodopvang? Bel dan tijdens kantooruren naar 088-2999 600.

We bieden de opvang aan op onze reguliere tijden. Dat is voor kinderdagverblijf van 7.30 tot 18.30 uur en voor bso vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur.

Aanvraag Noodopvang Bzzzonder

N.B. de noodopvang wordt aangeboden volgens de richtlijnen van het RIVM zoals deze op 18 maart bekend waren. Mocht deze informatie veranderen, dan kunnen er geen rechten verleend worden aan deze tekst.

Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst