Kwaliteit/beleid en wetgeving

Bzzzonder voldoet aan de eisen die de Wet kinderopvang stelt aan de kinderopvang. Deze eisen worden minstens eenmaal per jaar door de GGD getoetst. Hieruit volgt een inspectierapport. Een link naar deze rapporten is te vinden op de pagina van de vestiging.

ISO-9001

Daarnaast is Kindercentrum Bzzzonder ISO 9001-gecertificeerd. De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Elke locatie van Bzzzonder voldoet aan deze norm. Elk jaar wordt dit, met behulp van interne en externe audits, getoetst. Zo blijven we scherp en verbeteren we continu onze dienstverlening!

Voedingsbeleid

Voeding is de motor van ons lichaam. Zo zien we dat ook bij Bzzzonder. Goede voeding, gezonde voeding, plezier en voeding. We vinden het allemaal even belangrijk. Dat is ook de reden dat we een voedingsbeleid hebben wat gericht is op deze dingen. Dat Voedingsbeleid is hier te lezen. We hebben ook even een Q&A gemaakt. Toch nog vragen? Stel ze gerust!

Algemene voorwaarden

Op de diensten van Bzzzonder zijn de algemene voorwaarden en het convenant Kwaliteit Kinderopvang van toepassing. Download de Algemene Voorwaarden. Ons Pedagogisch Beleidsplan is eenvoudig op te vragen! Het locatiegebonden Pedagogisch Werkplan en Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid is op de locatie in te zien. In de Privacyverklaring lees je hoe we omgaan met privacygegevens. En daarnaast hebben we ook een aparte Privacyverklaring voor onze leveranciers, die vind je hier.