Bzzzonder Parkhuis Amersfoort

Heiligenbergerweg 151
3816 AJ Amersfoort
088-2999600
planning@bzzzonder.nl

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Parkhuis

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Extra zorg

Kleinschalige kinderopvang

Zoek je een gezellig plekje voor je dreumes? Of een uitdagende stek voor je kleuter? Bzzzonder Parkhuis staat misschien wel op het allermooiste plekje in Amersfoort. Gelegen in Amersfoort Zuid in het oude ketelhuis van het ziekenhuis wordt straks kinderopvang geboden voor kinderen  van 0 tot 12 jaar.  Hoewel het plekje binnen prachtig wordt, is de buitenruimte het mooiste. Zand, bomen, schapen, kruip-door-sluipdoorpaadjes: een plek om volop te ontdekken en avonturen te beleven.

We kunnen bijna niet wachten om op avontuur te gaan, maar we moeten nog even geduld hebben. Deze plek wordt per 1 november 2020 geopend. Wil je alvast inschrijven? Op de hoogte blijven? Stuur dan even een mail! 

Modder, heuveltjes en buiten slapen

Buiten spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. De term een ‘frisse neus halen’ voldoet niet als het gaat om deze plek. Buitenspelen wordt hier een tweede natuur. Niet alleen als het zonnetje schijnt, maar ook als de wind blaadjes om je oren blaast. Niet alleen als het boven de vijftien graden is, ook als de kikkers een winterslaap houden. Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst