Tour de bso

Soms (of vaak) vind je de bso een beetje kinderachtig; je bent dan ook al acht, of negen, of tien, of misschien zelfs al elf jaar oud! Ja, dan ben je wel toe aan wat toffe activiteiten op de bso, waar de rest nog te jong voor is. Dat snappen we heel goed! Daarom hebben we ook drie bso’s speciaal voor jou en alle andere 8+-ers! Alleen thuis zijn is natuurlijk ook geen bal aan. Op 19 mei organiseren we een heuse Tour de bso, zodat je kunt kijken wat jij het leukste vindt.

15.00 uur Bzzzonder De Vathorst – sportbso
Op Hockeyclub Eemvallei, Caraiben 1
Wil je gewoon lekker sporten na schooltijd, omdat je de hele dag al stil hebt moeten zitten? Dan is onze Sportbso the place to be voor jou. Onze
bso zit zo ongeveer óp het hockeyveld van Hockeyclub Eemvallei, dan weet jij genoeg toch?
16.00 uur Bzzzonder de Vathorst – bovenbouwbso
Op Voetbalclub Hooglanderveen, Heideweg 57
Dingen doen waar anderen nog te jong voor zijn. Potje chillen, vloggen, tye dye, rappen. Kan allemaal op de bovenbouwbso.
17.00 uur Bzzzonder De Kamers – theaterbso
In Theater De Kamers, Wezeperberg 1
Is een potje improviseren je passie? Kruip je graag in de huid van een ander? Hier leer en doe je alles rondom theater.

Meld je onderaan deze pagina aan om sfeer te proeven!

Theaterlessen
Vanaf 25 mei kun je hier op dinsdag in een kleine groep ook een reeks van acht theaterlessen volgen. Geen bso, wel twee uur onder de pannen. Tijdens deze lessen leer je alles rondom theater. Niet alleen toneelspel, maar ook hoe het werkt met grime, decorbouw, stemgebruik, improvisatie, beeld en geluid. Dat kan omdat de lessen IN het theater gegeven worden. Een betere leerschool is er niet. De bruto kosten voor een pakket van 8 lessen zijn € 178,08. Kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan kun je dat ook aanvragen over dit bedrag. We voldoen met deze lessen namelijk aan de eisen van de wet Kinderopvang. De netto kosten liggen dan, inkomensafhankelijk, tussen de €66,- en €140,-. Dit is eenvoudig te berekenen op www.toeslagen.nl. Hier kun je je inschrijven voor deze lessen. Dat gaat via ons gebruikelijke inschrijfmodule, zodat we gelijk al je gegevens hebben in verband met de kinderopvangtoeslag.