Vakantievertier 2020

Vakantievertier in de zomervakantie wordt dit jaar grandiozer dan ooit te voren! We organiseren samen met Bijzondere Gasten wel twaalf verschillende vormen van vertier op vier verschillende plekken in Amersfoort. Waar dan? Nou: in De Kookstudio van Kinderbelevingscentrum De Vathorst, in Theater de Kamers in Vathorst, in Wijkboerderij Nieuwland en in Hart van Vathorst. Er is van alles te doen deze zomer. Skatboarden voor sportievelingen, Bakken & Smakken voor smulpapen en culinaire kids, Repair Café voor de tweerechterhandigen, Theaterweek en en Theaterworkshops voor podiumbeesten, Tie Dye voor de creatievenaren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hieronder vind je ons gehele aanbod. Via de inschrijfbutton kun je je kroost aanmelden voor Vakantievertier.

Kinderrestaurant

(VOL) In ons kinderrestaurant in Wijkboerderij Nieuwland (Zeldertsedreef 2) gaan we de allerallerlekkerste cakejes bakken die je ooit hebt geproefd. Geheim recept uiteraard. Op woensdag 29 juli en 19 augustus zijn alle kinderen van harte welkom om deel te nemen. Van 13.00 tot 14.30 uur voor kids van 4 tot en met 8 jaar en van 15.00 tot 16.30 uur kunnen keukenprinsen en prinsessen van 8 tot en met 12 jaar terecht. Meedoen kost 6 euro. (onze excuses voor een foutieve prijsvermelding in zomerpretpas). Meld je even aan via onderstaande button? Veel plezier!

Mini Repaircafé

Heb je thuis een apparaat dat niet meer werkt? Neem het mee naar Wijkboerderij Nieuwland (Zeldertsedreef 2), dan gaan we het samen repareren. Doet alles het thuis gewoon, dan hebben genoeg andere apparatuur staan waar we samen met al onze rechterhanden aan gaan sleutelen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar oud kunnen deelnemen. Wanneer? Op vrijdag 14 augustus van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.  Deelname: 5,-. Je kunt ter plekke betalen. Lekker twee uurtjes samen sleutelen en tussendoor van limo met lekkers genieten. Wel even aanmelden.

Inschrijven

Skateboard workshop

Wij verzorgen de skateboards, helmen, verdere bescherming en obstakeltjes en jij mag lekker een uur lang aan de slag onder professionele begeleiding van Skate Days. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen meedoen. Deze workshop wordt gegeven op het parkeerterrein achter Kinderbelevingscentrum De vathorst (Caraïben 6 in Hooglanderveen, tegenover Ikea). Deelname: 10,- die je van te voren betaalt bij je inschrijving. We organiseren in totaal een drietal workshop op vrijdag 24 juli. Van 13.45 tot 14.45 voor beginners en hiervoor kun je vanaf zaterdag 18 juli hier inschrijven. De tweede workshop voor beginners van 15.00 tot 16.00 uur is al vol geboekt. En dan hebben we er nog een van 16.15 tot 17.15 uur  voor kinderen die het al een (heel) klein beetje kunnen. Via onderstaande button kun je je daarvoor inschrijven!

Inschrijven

Slijm maken

Hoe maak je nu echt goed slijm? Slijm dat zo superzacht en stretchy is dat je er simpelweg niet vanaf kan blijven? Dat leer je in deze workshop van Confetti die zij op een tweetal locaties gaat verzorgen. In Wijkboerderij Nieuwland op: 20 en 22 juli, 19, 21, 26 en 28 augustus en in Hart van Vathorst op 25 augustus. Alle workshops starten om 10.00 uur en duren een uur. Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Meedoen kost 7,50 euro inclusief limonade met een lekker smullerijtje. Wel even inschrijven via onderstaande inschrijfbutton.

Inschrijven

Workshop Tie Dye

Tie dye is helemaal hip & hot! Je kunt van alles tie dyen: je gordijnen, t-shirts, sokken, je haar, maar natuurlijk ook je gymmtas! In deze workshop van Confetti krijg je allereerst een gymmtas, een beker limo en iets lekkers en dan mag je lekker aan de slag en ga je na een uur tie dyen naar huis met de coolste gymmtas ever! Volg de workshop in Wijkboerderij Nieuwland (Zeldertsedreef 2) op 20 en 22 juli en op 19, 21, 26 & 28 augustus. Of volg de workshop in Hart van Vathorst (Angelinapolder 3) op 28 augustus. Allemaal van 11.30 tot 12.30 voor kids van 5 tot en met 12 jaar oud. Meld je via onderstaande button aan.

Inschrijven

Bzzzondere Theaterweek

Hoe lijkt het jou om samen met leeftijdsgenoten een eigen theaterstuk te maken? Vijf dagen lang werk je daar samen aan en op de laatste dag voeren jullie de slotvoorstelling op voor publiek. Je wordt door echte prof’s begeleid in Theater De Kamers (Wezeperberg 1) in Vathorst. Van 20 tot en met 24 juli van 10.00 tot 15.00 uur. Op de 24e dineren jullie gezellig samen met het team en daarna geven jullie om 19.00 uur de voorstelling. Voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar oud. De kosten zijn 125 euro inclusief lunch, drinken en op de laatste dag diner. Via onderstaande button kun je je aanmelden en de betaling in orde maken.

Inschrijven

Theaterworkshop

Op onze Theaterbso (Bzzzonder De Kamers) komt alles aan bod dat bij theater hoort: acteren, dansen, zingen, decorbouw en visagie. Nu dachten we, hoe leuk is het om in de zomervakantie eens een Theaterworkshop te organiseren?! We vonden het lastig kiezen, maar in deze workshop gaan we vooral lekker dansen! Daar is meester Dennis namelijk een kei in en hij gaat het jou leren. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Meedoen kost 7,50 en aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton. Oh en nog even het adres: Wezeperberg 1 in Vathorst.

Inschrijven

Minidisco

Iedere vrijdag in de zomervakantie kun je komen swingen, dansen, wiebelen en meezingen. Helemaal uit je dak! Met natuurlijk alle bekende klappers, zoals: Tsjoe tsjoe wa, Chocolade en Ramsamam. Vijf keer in Theater de Kamers (Wezeperberg 8) en de laatste Minidisco van de vakantie vindt plaats in Hart van Vathorst (Angelinapolder 3). Voor alle leeftijden! Meedoen kost 1 euro. Ouders kunnen tijdens de disco lekker op het terras relaxen. Of er stiekem een beetje meedansen :-). Geef je je wel even op via deze onderstaande aanmeldbutton?

Inschrijven

Circus Snor

De kinderkaravaan van Circus Snor komt naar De Kamers in Vathorst! Normaal kijk je naar het Circus… nu kun je meedoen! Je leert lopen op een touw. Op een touw? Ja, je hoort het goed; je leert lopen op een touw. En dat niet alleen. Je leert ook allerlei trucs en fietsen op hele gekke fietsen, je doet rare spellen en jongleert met tijgers en beren. Okay dat laatste is wat overdreven maar de rest is heus waar! Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Meedoen kost 9 euro en je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldbutton. Het adres is trouwens Wezeperberg 1 in Vathorst.

Inschrijven

Nog een Bzzzondere Theaterweek

Omdat de eerste theaterweek al heel snel volgeboekt was, organiseren we er nog één! Samen met leeftijdsgenoten maak je een eigen theaterstuk. Vijf dagen lang werk je daar samen aan en op de laatste dag voeren jullie de slotvoorstelling op voor publiek. Je wordt door echte prof’s begeleid in Theater De Kamers (Wezeperberg 1) in Vathorst. Van 3 tot en met 7 augustus van 10.00 tot 15.00 uur. Op de 7ee dineren jullie gezellig samen met het team en daarna geven jullie om 19.00 uur de voorstelling. Voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar oud. De kosten zijn 125 euro inclusief lunch, drinken en op de laatste dag diner. Via onderstaande button kun je je aanmelden en de betaling in orde maken.

Inschrijven

Buitenbios

Hoe knus… samen met je hele gezin op een kleedje… bakje popcorn erbij… een lekker drankje… en dan samen op groot scherm in de buitenlucht naar the Lion King kijken. Je hoeft niets mee te nemen, alles ligt en staat (op andere halve meter afstand) voor je klaar. Je betaalt per gezin 25 euro inclusief een knus kleedje, drankjes en popcorn. De film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. We hebben een tweetal voorstellingen. Eéntje van 14.00 tot 17.00 uur en één van 19.00 tot 22.00 uur. In de tuin van Theater De Kamers aan de Wezeperberg 1. Wel even aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.

Inschrijven

Bakken & Smakken

In de oergezellige keuken van De Kookstudio (in Kinderbelevingscentrum De Vathorst, Caraïben 6, tegenover Ikea) gaan we allerlei lekkers bakken. Mouwen opstropen, deeg rollen, kneden, allerlei ingrediënten toevoegen en daarna heerlijk samen smullen en smakken! Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar. Wanneer de baksels klaar zijn gaan we er natuurlijk zelf lekker van genieten. Glaasje limo erbij en smullen maar! Deelname kost 4 euro. Wel graag even aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.

Inschrijven