Vakantievertier in Kinderbelevingscentrum De Vathorst

De kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst is natuurlijk de plek bij uitstek om leuke dingen te doen! Knus, gezellig, zonnig terras, een ballenbak, een boomhut, fantastische koffie, fruitige limo en het geurt er de hele dag naar vers gebakken lekkers en pannenkoekjes!

In de vakanties ben je dan ook meer dan welkom om samen met je kind op visite te komen. Gewoon om lekker te chillen en je kind te laten ravotten in onze ballenbak en boomhut. Maar ook om deel te nemen aan onze activiteiten! Van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur organiseren we een workshop. Op maandag en donderdag duiken we de keuken in om lekkers te bakken, op dinsdag en woensdag gaan we creatief doen en wat we op vrijdag gaan doen is nog een verrassing.

De activiteiten zijn het meest geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Jongere en oudere kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Die kunnen misschien op hun eigen manier lekker kleuren, spelen en hun gangetje gaan.

Meedoen kost €3,00 inclusief een glaasje fruitige limo en wat lekkers erbij! Maar we hebben ook leuke arrangementjes, een echt uitje!

Speel- en smularrangement
Meedoen aan de activiteiten, glaasje limo, lekkers en aansluitend een lunch bestaande uit twee pannenkoekjes en wat drinken voor € 7,50

Koffie met smullerij
Kop koffie met vers gebakken smullerij voor € 3,00

Je kunt ook lekker lunchen bij ons! Broodjes, pannenkoekjes, tosti’s, panini’s of een heerlijke kom verse soep!