Vakantievertier in Kinderbelevingscentrum De Vathorst

De kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst is natuurlijk de plek bij uitstek om leuke dingen te doen! Knus, gezellig, zonnig terras, een ballenbak, een boomhut, fantastische koffie, fruitige limo en het geurt er de hele dag naar vers gebakken lekkers en pannenkoekjes! In de vakanties ben je dan ook meer dan welkom om samen met je kind op visite te komen. Gewoon om lekker te chillen en je kind te laten ravotten in onze ballenbak en boomhut. Maar ook om deel te nemen aan onze activiteiten!

Iedere schoolvakantie organiseren we namelijk workshops zoals ‘knutselfrutselvertier, ‘bakken & smakken’ en soms ook ‘beweegkriebels’.  Ieder kind mag hier aan meedoen! De meeste workshops zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar.  Iets jonger en iets ouder mag natuurlijk ook! Houd er alleen rekening mee dat je bij jongere kinderen zelf wat meer begeleiding moet bieden.  Meedoen kost €3,- per keer. De workshops starten altijd om 10.00 uur en duren ongeveer een uur(tje).

Dit zijn onze workshops in de kerstvakantie:

 • Maandag 23 december: Kerstraamhangers maken.
  Om helemaal in de kerstsfeer te komen gaan wij superleuke kerstraamhangers knutselen. Lekker kleuren, knippen en plakken!
 • Dinsdag 24 december: Kerstkoekjes bakken.
  Natuurlijk hoort er in de kerstvakantie gesmikkeld te worden van heerlijke kerstkoekjes en wat is nou leuker dan ze zelf te maken! En nadat wij ze hebben gebakken smikkelen wij ze lekker op.
 • Donderdag 2 januari: Winterlichtjes knutselen.
  Omdat knutselen gewoon heel erg leuk is hebben wij nog een leuk knutselproject, namelijk waxinelichthouders. Maak van zoutdeeg en druppeltjes kleurstof de leukste waxinelichthouders of verf en versier een glazen pot met glitters en stickers om je waxinelichtje in te doen!
 • Vrijdag 3 januari: Maroussia’s peuterdans.
  Niks leuker dan dansen, rennen en swingen in de danszaal om deze feestmaand ook feestelijk af te sluiten. Laat jij ook jouw dansmoves zien?

En  papa’s/mama’s/opa’s/oma’s/oppas dan?
Ouders/verzorgers dienen wel op de locatie te zijn. Wel worden zij ook in de watten gelegd! Zij kunnen op onze chill banken uiteraard een heerlijk kopje koffie bestellen en speciaal voor de decembermaand hebben wij een “smultoren” een trio van drie lekkere winterse baksels.

Lunch
Blijf na de activiteiten gezellig lunchen! We hebben van alles: pannenkoeken, broodjes, tosti’s panini’s of een kom verse soep!

Wat leuk dit allemaal! Hou me op de hoogte!
Vind je het leuk om per mail op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Stuur dan even een mail naar marketing@bzzzonder.nl waarin je aangeeft graag geïnformeerd te worden over de activiteiten in onze Kookstudio.

Inschrijven

Schrijf je hieronder snel in
zodat je verzekerd bent van een plekje en een megagezellige ochtend!

Aanmelden vakantievertier kerstvakantie 2019

 • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.