Vakantievertier2018-06-21T10:19:44+00:00

Vakantievertier in Kinderbelevingscentrum De Vathorst

De kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst is natuurlijk de plek bij uitstek om leuke dingen te doen! Knus, gezellig, zonnig terras, een ballenbak, een boomhut, fantastische koffie, fruitige limo en het geurt er de hele dag naar vers gebakken lekkers en pannenkoekjes!

In de zomervakantie ben je dan ook meer dan welkom om samen met je kind op visite te komen. Gewoon om lekker te chillen en je kind te laten ravotten in onze ballenbak en boomhut. Maar ook om deel te nemen aan onze activiteiten! Alleen in week 3 en 4 zijn we gesloten maar in de andere weken organiseren we van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur een activiteit. De ene dag duiken we de keuken in om lekkers te bakken, de andere dag knutselen we of doen we interessante proefjes!

De activiteiten zijn het meest geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Jongere en oudere kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Die kunnen misschien op hun eigen manier lekker kleuren, spelen en hun gangetje gaan.

Meedoen kost €2,50 inclusief een glaasje fruitige limo en wat lekkers erbij! Maar we hebben ook leuke arrangementjes, een echt uitje!

Kinder speel- en middagmaalarrangementje
Meedoen aan de activiteiten, glaasje limo, lekkers en aansluitend een lunch bestaande uit twee pannenkoekjes en wat drinken voor € 6,50

Koffie met smullerij
Kop koffie met vers gebakken smullerij voor € 3,-

Ouder smullerij en middagmaalarrangementje
Kop koffie met vers gebakken smullerij, twee pannenkoeken en wat drinken erbij voor € 7,-

Geen trek in een pannenkoekje maar meer in een broodje, een panini, tosti of soepje? Hebben we ook allemaal! Dan bestel je gewoon los van de kaart.