Vakantievertier in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie van 24 februari tot en met 1 maart organiseren we natuurlijk weer Vakantievertier. Deze keer niet alleen in De Kookstudio maar op allerlei plekken in Vathorst! Het is namelijk zo dat we op veel locaties samenwerken bij Bijzondere Gasten die op hun beurt ook helemaal into Vakantievertier zijn. Zo kan je bijvoorbeeld dinsdag je eigen steenkunst maken in De Kookstudio en woensdag met je gezin kijken naar de theatervoorstelling ‘Kleine mol wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ in theater De Kamers. Zo is er ALTIJD wat leuks te doen in jouw vakantie. Ben je benieuwd wat voor activiteiten er allemaal te beleven zijn en waar en wanneer deze zijn? Hieronder de agenda:

VoorjaarsVakantievertier-agenda:

 • Maandag 24 februari 10:00 uur: Voorjaarsraamhangers knutselen
  Kom jij ook voor 3 euro in De Kookstudio gezellig knutselen? (4-9 jaar)
 • Dinsdag 25 februari 10:00 uur: Knutselen
  Nog geen genoeg van knutselen? Kom dan voor 3 euro gezellig weer knippen, plakken en kleuren in De Kookstudio (4-9 jaar)
 • Woensdag 26 februari 11:00 uur: Theatervoorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept’
  Voor 11,50 euro kan jij in Theater De Kamers komen kijken naar een te gekke voorstelling over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+ jaar)
 • Woensdag 26 februari 14:00 uur: Kinderbingo in je onesie
  In Hart van Vathorst kan je ouderwets gezellig bingoën. Pas op voor valse Bingo want dan betekent een liedje zingen. En wat is nou leuker dan bingoën in je onesie (of andere relaxte kleding)? Dit kost 5 euro (5+ jaar)
 • Woensdag 26 februari 16:30 uur: Koken en smullen.
  In Wijkboerderij Nieuwland kan je iedere laatste woensdag van de maand samen lekker koken en smullen voor 6 euro per keer (4-12 jaar)
 • Donderdag 27 februari 10:00 uur: Broodjes bakken
  Vind jij broodjes bakken leuk, maar vind je het opsmikkelen van jou zelfgebakken broodjes net wat leuker? dat kan voor 3 euro in De Kookstudio! (4-9 jaar)
 • Vrijdag 28 februari 10:00 uur: Peuterdans
  Lekker swingen en springen doe je voor 3 euro in De Kookstudio! (peuters)
 • Vrijdag 28 februari 10:00 uur: Voorleesochtend
  Iedere laatste vrijdag van de maand is er een voorleesochtend, deze ochtend is geheel gratis! (peuters en kleuters)
 • Vrijdag 28 februari 20:00 uur: Bohemian Rhapsody film
  In Theater de Kamers kan je samen met je hele familie kijken naar de film ‘Bohemian Rhapsody’. Een te gekke film over de britse rockband ‘Queen’. De kosten zijn 7 euro per persoon. (Volwassenen en oudere kids)

En  papa’s/mama’s/opa’s/oma’s/oppas dan?
Ouders/verzorgers dienen wel op de locatie te zijn. Wel worden zij ook in de watten gelegd! Zij kunnen op onze chill banken uiteraard een heerlijk kopje koffie bestellen.

Lunch
Blijf na de activiteiten gezellig lunchen! We hebben van alles: pannenkoeken, broodjes, tosti’s panini’s of een kom verse soep!

Wat leuk dit allemaal! Hou me op de hoogte!
Vind je het leuk om per mail op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Stuur dan even een mail naar marketing@bzzzonder.nl waarin je aangeeft graag geïnformeerd te worden over de activiteiten in onze Kookstudio.

Inschrijven

Schrijf je  snel in
Inschrijven voor activiteiten in Hart van Vathorst, doe je hier: www.facebook.com/HartvanVathorst
Inschrijven voor activiteiten in Wijkboerderij Nieuwland, doe je hier: www.facebook.com/WijkboerderijNieuwland
Inschrijven voor activiteiten in Theater De Kamers, doe je hier: www.theaterdekamers.nl

Schrijf je hieronder snel in voor activiteiten in De Kookstudio
Zodat je verzekerd bent van een plekje en een megagezellige ochtend!

Aanmelden vakantievertier voorjaarsvakantie 2020

 • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.