Vakantievertier

We hebben weer even voor je op een bijtje eh rijtje gezet wat voor leuks er allemaal te doen is in de meivakantie. Je kunt op allerlei Bzzzonderplekken terecht voor leuke uitjes; schminkfeest, voorstellingen, een tekenworkshop, een voorleesochtend, pannenkoeken en nog veel meer!

Familievoorstelling Hand’s Up

Zondag 23 april
Misschien heb je Lejo al weleens gezien bij Sesamstraat. Inmiddels is Lejo al best beroemd, en nu komt hij naar Theater De Kamers met een heerlijke familievoorstelling. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen een eigen Lejo-poppetje maken én geniet je samen van een borrelarrangement of
Hap-bee meal terwijl de kinderen nog lekker spelen op het festivalstrandje. €8,50 p.p.

Ontspanningsworkshops peuters en kleuters

Woensdag 26 april
Twee gratis workshops voor ouders met peuters of kleuters. Tijdens deze workshop worden spelenderwijs ontspanningshoudingen, ademoefeningen en massage-oefeningen aangeboden. Aangeboden door ABC Amersfoort en gegeven in Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Als je het gezellig vindt, kun je daarna nog even lekker aan de koffie of limo in De Kookstudio!

Familievoorstelling Gewoon Anders

Woensdag 26 april
Gewoon Anders is een vrolijke voorstelling over anders zijn en dat dat soms best ingewikkeld is. En dat we – juist omdat we allemaal anders zijn – elkaar kunnen helpen. Want we hebben allemaal unieke talenten! Deze voorstelling is gratis. Je hoeft alleen een eigen krukje of stoel mee te nemen. ABC Amersfoort biedt de voorstelling op twee verschillende locaties aan.

Pannenkoekenpartijtje!

Donderdag 27 april
Op Koningsdag heb je natuurlijk geen zin om piepers te schillen. Dus trommel alle gezinsleden op en reis af naar Wijkboerderij Nieuwland. De boel wordt daar omgetoverd tot pannenkoekenrestaurant. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek versieren. Volwassenen natuurlijk ook, why not? €5,- p.p.

Voorleesochtend

Vrijdag 28 april
Oma Lis kan het leukst voorlezen van alle oma’s op de wereld! Ze heeft het mooiste, dikste voorleesboek dat je maar kunt bedenken. Als oma Lis voorleest, dan zit je helemaal IN het verhaal en móet je gewoon weten hoe het afloopt. Het voorlezen start om 10.00 uur en vindt plaats in Hart van Vathorst. Het voorlezen is gratis maar je moet je kroost wel even aanmelden. Er is in de knusse voorleeskamer namelijk plek voor maximaal vijftien kinderen.

Film en food: Strijder

Vrijdag 28 april
De kinderwijkraad organiseert een heerlijke avond uit voor alle kinderen van 9 t/m 13 jaar. Samen lekker uit eten en naar de film, dat kan bij Theater De Kamers. Met deze keer de zelf gekozen film: Strijder. In de pauze is er iets te drinken en lekkers. De avond is een samenwerking tussen ABC, Neos, Bzzzonder en Icoon Theater. Kosten € 7.50 p.p.

Tekenworkshop

Donderdag 4 mei
Is jouw kroost gek op tekenen? Dan is deze workshop echt een aanrader. Kinderen van acht jaar en ouder leren hoe je een gezicht in juiste verhouding kunt tekenen. Daar zijn allerlei trucjes en tips voor die in deze workshop uitgelegd worden. De workshop wordt gegeven door de talentvolle Githa van Eeuwen die haar eigen Art Studio heeft. Deze keer komt ze naar Hart van Vathorst om de kinderen de fijne kneepjes van het tekenvak bij te brengen.

Het feest van tante Rita

Zondag 7 mei
Wat een gezellige zondag bij Theater De Kamers. Hapjes en drankjes op het strandterras en geniet van de zomerse film voor het hele gezin: Het feest van tante Rita. Daarna kun je ook nog smullen van een borrelpllank of hapbee meal. €7,50 p.p.

Schminkfeestje

Zondag 30 april
Elke zondagmiddag is Theater De Kamers open en is er iets te doen voor het hele gezin. Op 30 april kunnen de kinderen zich schitterend laten schminken door  Fantasy Bodyart. Er zijn heerlijke hapjes en drankjes en op het strandje is er altijd een fijn plekje om met de voetjes in het zand te genieten. Terwijl de kinderen zandtaarten bakken, chill jij op een strandstoel.