Vakantievertier in Kinderbelevingscentrum De Vathorst

De kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst is natuurlijk de plek bij uitstek om leuke dingen te doen! Knus, gezellig, zonnig terras, een ballenbak, een boomhut, fantastische koffie, fruitige limo en het geurt er de hele dag naar vers gebakken lekkers en pannenkoekjes! In de vakanties ben je dan ook meer dan welkom om samen met je kind op visite te komen. Gewoon om lekker te chillen en je kind te laten ravotten in onze ballenbak en boomhut. Maar ook om deel te nemen aan onze activiteiten!

Iedere schoolvakantie organiseren we namelijk workshops zoals ‘knutselfrutselvertier, ‘bakken & smakken’ en soms ook ‘beweegkriebels’.  Ieder kind mag hier aan meedoen! De meeste workshops zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar.  Iets jonger en iets ouder mag natuurlijk ook! Houd er alleen rekening mee dat je bij jongere kinderen zelf wat meer begeleiding moet bieden.  Meedoen kost €3,- per keer. De workshops starten altijd om 10.00 uur en duren ongeveer een uur(tje).

Dit zijn onze workshops in de herfstvakantie:

  • Maandag 21 oktober: Knutselfrutselvertier
    We gaan pollepels pimpen! Glitters, wol, touw, verf; leef je uit! Maak van jouw pollepel een lollepel 🙂
  • Dinsdag 22 oktober: Knutselfrutselvertier
    Ja; we hebben gewoon heel veel zin in knutselen! We gaan eerst een kralenketting maken en daarna een houten hanger versieren die je er natuurlijk aan kunt hangen. Wat zul je er mooi uitzien met je eigen design om je nek!
  • Woensdag 23 oktober: Bakken en Smakken
    Natuurlijk duiken we deze vakantie ook even de keuken in. Herfstkoekjes it is! Na het bakken, smikkelen we ze natuurlijk op.

En  papa’s/mama’s/opa’s/oma’s/oppas dan?
Die worden ook in de watten gelegd! Die kunnen op onze chillbanken uitgeberid cappuccino’s, verse muntthee en brownies verorberen.

Lunch
Blijf na de activiteiten gezellig lunchen! We hebben van alles: pannenkoeken, broodjes, tosti’s panini’s of een kom verse soep!

Wat leuk dit allemaal! Hou me op de hoogte!
Vind je het leuk om per mail op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Stuur dan even een mail naar marketing@bzzzonder.nl waarin je aangeeft graag geïnformeerd te worden over de activiteiten in onze Kookstudio.

Inschrijven

Schrijf je hieronder snel in
zodat je verzekerd bent van een plekje en een megagezellige ochtend!

Aanmelden vakantievertier herfstvakantie 2019

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.