Vakantievertier

Heb je al plannen voor de meivakantie? Nu wel! We hebben namelijk superveel leuke activiteiten voor je verzameld waar je uit kunt kiezen. Of je nu van dansen, knutselen, skateboarden of lekker smullen houdt (of van dat allemaal); er is voor ieder wat wils. Vanwege corona worden veel activiteiten buiten georganiseerd en dat is natuurlijk niet alleen veilig, maar gewoon ook heel erg lekker. Een extra shot vitamine D op je snoet, een flinke portie beweging en een dikke dosis zuurstof doen je nu eenmaal ontzettend goed. Dus ga er even voor zitten, kies een aantal leuke activiteiten uit en de voorpret kan beginnen.

Hier vind je alle VakantieVertier-activiteiten en hieronder kun je je inschrijven voor de Skateboardworkshops en Picknicken bij De Draak!

Skateboardworkshops Vathorst

We organiseren skateboardworkshops voor kids van zes tot en met 12 jaar oud. Heb je zelf al een skateboard dan neem je die mee, maar dat hoeft niet. Voor alles wordt namelijk gezorgd: skateboards, helmen, bescherming, obstakeltjes en een topinstructeur van Skate Days. Op woensdag 5 mei kun je bij Kinderbelevingscentrum De Vathorst meedoen. Om 14.00 uur kun je meedoen als je nog helemaal geen ervaring hebt en om 15.15 uur als je het al een (klein) beetje kan. Een ticket kost €10,- en aanmelden doe je hieronder.

Inschrijven

Skateboardworkshops Ede

We organiseren skateboardworkshops voor kids van zes tot en met 12 jaar oud. Heb je zelf al een skateboard dan neem je die mee, maar dat hoeft niet. Voor alles wordt namelijk gezorgd: skateboards, helmen, bescherming, obstakeltjes en een topinstructeur van Skate Days. Op vrijdag 7 mei kun je bij Bzzzonder Aan de Bosrand (Otterloseweg 18A) meedoen. Om 14.00 uur kun je meedoen als je nog helemaal geen ervaring hebt en om 15.15 uur als je het al een (klein) beetje kan. Een ticket kost €10,- en bestel je hier:

Inschrijven

Picknick bij De Draak

Het wordt heerlijk weer! Tijd om naar buiten te gaan. Lekker op een kleedje genieten van een picknick en het lekkere weer. Vrijdag 14 mei haal jij vanaf 12.00 uur je picknickpakket op (inclusief kleed) en strijk je neer bij De Draak. Om 12.30 organiseert Bzzzonder iets van vertier of iets om van te smullen.
En jij? Jij geniet van de zon, lekkers en van je spelende kroost. Wat wil je nog meer? De kosten voor een standaard picknickpakket zijn 20 euro. Dit is voldoende voor twee grote mensen en twee kleine mensen. Los bestellen kan ook. De kosten voor een volwassene zijn 7,50 euro en voor een kind 5 euro. Afrekenen doe je bij het afhalen van het picknickpakket. Het kleed krijg je in bruikleen. Die breng je na de picknick weer langs bij Wijkboerderij Nieuwland.

Inschrijven