Vakantievertier in Kinderbelevingscentrum De Vathorst

De kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst is natuurlijk de plek bij uitstek om leuke dingen te doen! Knus, gezellig, zonnig terras, een ballenbak, een boomhut, fantastische koffie, fruitige limo en het geurt er de hele dag naar vers gebakken lekkers en pannenkoekjes! In de vakanties ben je dan ook meer dan welkom om samen met je kind op visite te komen. Gewoon om lekker te chillen en je kind te laten ravotten in onze ballenbak en boomhut. Maar ook om deel te nemen aan onze activiteiten! In de meivakantie hebben we de volgende activiteiten gepland:

Maandag 29 april van 10.00 tot 11.00 uur: Bakken en Smakken
Appelflapjes bakken: Kookschort om, mouwen opstropen en aan de slag! Appeltjes snijden, beslag maken, kaneel strooien en huppekee de boel in de oven en kort erna smullen geblazen van onze zelfgebakken flapjes en een glaasje limo! Deelname kost 3,- euro.

Dinsdag 30 april van 10.00 tot 11.00 uur: Knutselfrutselvertier
We gaan kurkbootjes knutselen! Wat maak jij? Een stoere piratenboot? Of misschien wel een glitterschip? Van knutselen krijg je dorst dus we zorgen natuurlijk ook voor een glaasje koude limo. Deelname kost 2,50 euro.

Woensdag 1 mei van 10.00 tot 10.45 uur: Peuterdans!
De kinderen mogen verkleed in hun mooiste en fijnste danspak (prinsessenjurk, balletpak, streetdancelook) met ons meedansen in de danszaal (met échte spiegelwand).  We dansen er 30 a 40 minuten lustig op los. Daarna worden de kinderen verwend met limo en mogen ze hun eigen cakeje versieren.  Deelname kost 3,- euro.

Donderdag 2 mei van 10.00 tot 11.00 uur: Bakken en smakken
Vandaag bakken de kinderen hun eigen pannenkoek! En niet zo maar een normale (ook lekkere) huis-tuin-en-keuken-pannenkoek maar een supergezonde ei-banaan-pannenkoek! Lekker en gezond :-). We drinken er ook een limo bij. Deelname kost 3,- euro.

Vrijdag 3 mei van 10.00 tot 10.45 uur: Peuterdans!
De kinderen mogen verkleed in hun mooiste en fijnste danspak (prinsessenjurk, balletpak, streetdancelook) met ons meedansen in de danszaal (met échte spiegelwand).  We dansen er 30 a 40 minuten lustig op los. Daarna worden de kinderen verwend met limo en mogen ze hun eigen cakeje versieren.  Deelname kost 3,- euro.

De peuterdans is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De andere activiteiten zijn het meest geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar.

En  papa’s/mama’s/opa’s/oma’s/oppas dan?
Die worden ook in de watten gelegd! Lekker cappuccino of verse muntthee verorberen en  een Smultorentje bestellen. Een smultorentje? Ja! Een etagere vol lekkere kleine hapjes. Vier stuks per persoon om precies te zijn. Bijvoorbeeld mini-brownie, mini-blondie- mini-havermoutkoek, heerlijk!
Prijs per persoon 2,50 euro .

Lunch
Blijf na de activiteiten gezellig lunchen!
We hebben van alles: pannenkoeken, broodjes, tosti’s panini’s of een kom verse soep!

Wat leuk dit allemaal! Hou me op de hoogte!
Vind je het leuk om per mail op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Stuur dan even een mail naar marketing@bzzzonder.nl waarin je aangeeft graag geïnformeerd te worden over de activiteiten in onze Kookstudio.

Inschrijven

Schrijf je snel in
Klik hier om je in te schrijven zodat je verzekerd bent van een plekje en een megagezellige ochtend!