Vakantievertier

Vakantievertier… het woord zegt het al; leuke dingen doen in de vakantie. En dat kan in deze herfstvakantie op allerlei plekken. In Hart van Vathorst kun je tie dye- en slijmworkshops van Confetti volgen, je kunt Bakken & Smakken in De Kookstudio, naar het mini repaircafé in Wijkboerderij Nieuwland of je kunt naar een voorstelling in Theater De Kamers. Genoeg leuks te beleven dus! Hieronder vind je ons gehele aanbod en de inschrijfbuttons. Soms linken de buttons je door naar een andere pagina waar je dan in het inschrijfformulier terecht komt. Op de site van Confetti en meer bijvoorbeeld of op de site van Theater De Kamers. Hoef je niet van te schrikken, dat klopt allemaal :-). Kies wat leuke activiteiten uit en geniet deze herfstvakantie van al het leuks!

Mini Repaircafé

Heb je thuis een apparaat dat niet meer werkt? Neem het mee naar Wijkboerderij Nieuwland (Zeldertsedreef 2), dan gaan we het samen repareren. Doet alles het thuis gewoon, dan hebben genoeg andere apparatuur staan waar we samen met al onze rechterhanden aan gaan sleutelen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar oud kunnen deelnemen. Wanneer? Op woensdag 21 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur!  Deelname: 6,-. Je kunt ter plekke betalen. Lekker twee uurtjes samen sleutelen en tussendoor van limo met lekkers genieten. Wel even aanmelden.

Inschrijven

Slijm maken

Hoe maak je nu echt goed slijm? Slijm dat zo superzacht en stretchy is dat je er simpelweg niet vanaf kan blijven? Dat leer je in deze workshop van Confetti in Hart van Vathorst. Je kunt deelnemen op dinsdag 20 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. De workshop is geschikt voor kinderen van 5 jaar tot en met 12 jaar oud. De workshop kost 7,50 en dat is inclusief slijm, limo, lekkers en gezelligheid! Je kunt je inschrijven via onderstaande inschrijfbutton.

Inschrijven

Workshop Tie Dye

Tie dye is helemaal hip & hot! Je kunt van alles tie dyen: je gordijnen, t-shirts, sokken, je haar, maar natuurlijk ook je gymmtas! In deze workshop van Confetti krijg je allereerst een gymmtas, een beker limo en iets lekkers en dan mag je lekker aan de slag en ga je na een uur tie dyen naar huis met de coolste gymmtas ever! Als je liever met een shirt aan de slag gaat, mag dat ook. Neem je die gewoon van thuis mee. Volg de workshop in Hart van Vathorst op 20 oktober van 11.30 tot 12.30 uur. De workshop kost €7,50 (incl. limo en lekkernij) en is geschikt voor kids van 5 tot en met 12 jaar oud. Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

Inschrijven

Bzzzondere Theaterweek

Wat een leuke voorstellingen in Theater De Kamers! Op woensdag 21 oktober wordt het lachen, gieren en brullen met Goochelaar Joost. Voor kinderen vanaf 4 jaar en een kaartje kost €6,-. En ook de enige echte Hakim van Sesamstraat komt naar De Kamers. Op zondag 25 oktober om 13.00 uur en om 14.30 uur. Een kaartje kost €12,50. Ten slotte is er op zondag 18 oktober om 15.00 uur een muziekspektakel met muziek van de Andrew Sisters. Een kaartje kost €10,-. Je leest er alles over op de website van De Kamers waar je ook meteen je tickets kunt bemachtigen.

Inschrijven

Bakken & Smakken

In de oergezellige keuken van De Kookstudio (in Kinderbelevingscentrum De Vathorst, Caraïben 6, tegenover Ikea) gaan we allerlei lekkers bakken. Mouwen opstropen, deeg rollen, kneden, allerlei ingrediënten toevoegen en daarna heerlijk samen smullen en smakken! Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar. Wanneer de baksels klaar zijn gaan we er natuurlijk zelf lekker van genieten. Glaasje limo erbij en smullen maar! Deelname kost 4 euro. Wel graag even aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.

Inschrijven