amersfoort-laakboerderij2018-12-19T08:32:15+00:00

Bzzzonder De Laakboerderij Amersfoort

Baak van Bruinisse 1
3826 GB Amersfoort
088-2999635
laakboerderij@bzzzonder.nl

Algemeen:088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder De Laakboerderij

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Extra zorg

Kleinschalige kinderopvang

Zoek je een gezellig plekje voor je dreumes? Of een uitdagende stek voor je kleuter? Bij Bzzzonder Laakboerderij ben je welkom. Gelegen in De Laak, Vathorst,  staat een eeuwenoud, schattig boerderijtje. Hier wordt kleinschalige kinderopvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen van 0 tot 4 worden hier samen opgevangen. Voordeel hiervan is dat elkaar helpen en van elkaar leren heel natuurlijk gaat. De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen plekje in de nok van de boerderij. Op beide groepen vormt de grote houten tafel het middelpunt. Hier krijg je je eerste groentehapje, zing je uit volle borst mee met ‘ Olifantje in het bos’ en als je groter bent vertel je over je schoolavonturen en bedenk je aan welke workshop je straks gaat deelnemen.

Moestuin, kippen, konijn en buiten slapen

De grote tuin vormt het uitgangspunt voor veel natuurlijke activiteiten. Wroeten in de aarde, het konijn gedag zeggen of een regenworm uitgebreid bestuderen. In de tuin staat een buitenbedje waar naar hartenlust geslapen kan worden door de allerkleinste telgen. Liever binnen slapen? Dat kan ook in een van de knusse bedstedes.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst

Meer Laakboerderij

KDV De Kuikentjes
(0 – 4 jaar)

088-2999635

KDV De Kuikentjes
(0 – 4 jaar)

088-2999635

BSO De Pauw
(4 – 12 jaar)

088-2999636

Coach

Willeke Delhaas (Coach): 06-15534006
Iris Timmers ( Assistent coach)

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

21dinsdag, maart 21, 2017

Nieuws: Ga jij al mee op Bzzzonder Expeditie?

De inschrijvingen voor Bzzzonder Expeditie stromen al binnen! Ga jij al mee met het kamp van Bzzzonder? Fijn, want dan kun je met ons meedenken. Er komt namelijk een heuse kampraad! En daar krijg je ook gelijk de limited edition expeditietrui. Wanneer en waar de eerste kampraad is? Tsja, dat [...]