Bzzzonder Zeist

Bzzzonder Zeist
Gerrit Jan van der Veenlaan 2
3705 PE Zeist
030-6918858
planning@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Zeist

Buitenschoolse opvang
Extra zorg
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Kinderopvang bij Bzzzonder Zeist

Zoek je een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Of juist een chillplek waar je kleuter tot rust kan komen na een drukke schooldag? Bij Bzzzonder Zeist ben je welkom. Aan de rand van Zeist, dichtbij uitvalswegen, in het gebouw van de Rehobothschool vind je ons. De boom op het schoolplein zorgt voor schaduw in de zomer, voor een heerlijke speelplek in de herfst en geeft het schoolplein een heleboel sfeer. De opvang vindt plaats op school, maar krijgt ondanks dat een heel eigen, huiselijk en gezellige sfeer, die juist niet aan school doet denken. Dat is fijn, want op de bso hoor je juist tot rust te komen, de schooldag te verwerken en tegelijkertijd nieuwe dingen te ontdekken en te spelen met je vrienden.

Er worden vooral kinderen van de Rehoboth opgevangen, maar ook kinderen van andere scholen zijn welkom. Neem even contact op voor de mogelijkheden met betrekking tot brengen en halen.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

 

 

Verhuizen naar een nog mooiere plek

Deze bso wordt tijdelijk op de Rehobothschool aangeboden. Over niet al te lange tijd (medio 2021) start Bzzzonder met een kinderdagverblijf midden in het groen en op 3 kilometer afstand van school. Deze bso verhuist dan naar deze, nog fijnere, groenere en leukere plek. Het fijne is dat we kinderen uit één gezin op één plek op kunnen vangen. We worden op deze nieuwe plek een groene kinderopvang en werken nauw samen met de zorginstelling op het terrein. Uit ervaring weten we hoe leuk dat kan zijn. Een potje schaken met opa, of juist voorlezen met oma.

 

 

Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in kinderbelevingscentrum
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst
Kinderopvang in Bzzzonder De Vathorst

Meer over Bzzzonder Zeist

BSO
Tel:06-86841406

Coach
Annemieke Drost, tel: 06-46820709

 

Openingstijden
Van 15.00 tot 18.30 uur.

Adres
Bzzzonder Zeist
Gerrit Jan van der Veenlaan 2
3705 PE Zeist
Tel: 06-6918858
E-mailadres: planning@bzzzonder.nl

Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

LRK-nummer
774270512

Oudercommissie
Onze oudercommissie is bereikbaar op het volgende mailadres: oc.bzzzonderzeist@gmail.com