Amersfoort: Dorrestein 2018-02-13T16:00:42+00:00

Bzzzonder Dorrestein

Bzzzonder Dorrestein
Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
06-22777082
dorrestein@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Plan een rondleiding
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Dorrestein

Buitenschoolse opvang
Extra zorg

Een fijne bso voor je kleuter of bijna-puber

Zoek je een uitdagende bso in Amersfoort Zuid, voor je basisschoolkind? Een fijne plek voor kleuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Dorrestein. Op deze bso, gelegen in de Kingmaschool, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving, het pand en samengewerkt wordt met Bzzzonder Vermeerkwartier. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in het Randenbroekerpark, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Van school zo naar bso (en andersom)

De kinderen van de Kingmaschool kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Kinderen van de Prins Willem Alexander en de Aloysius worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker. Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden, omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

BSO in Amersfoort Zuid
BSO Bzzzonder Dorrestein
Kinderopvang Bzzzonder Amersfoort Zuid
BSO leuk voor kleuters
Een stoere BSO voor jongens
voetballen op de BSO

Meer over Bzzzonder Dorrestein

Bzzzonder Dorrestein

Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
06-22777082
dorrestein@bzzzonder.nl

(Assistent) Coach

Lisanne van Dijk (Coach) 06-86826026

Pauline van de Hoef (Assistent Coach) 06-23050723

Open tot 18.30 uur

Tarieven bso Dorrestein 2018

LRK – nummer: 133888666

Inspectierapport

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

21dinsdag, maart 21, 2017

Nieuws: Ga jij al mee op Bzzzonder Expeditie?

De inschrijvingen voor Bzzzonder Expeditie stromen al binnen! Ga jij al mee met het kamp van Bzzzonder? Fijn, want dan kun je met ons meedenken. Er komt namelijk een heuse kampraad! En daar krijg je [...]

Facebookberichten

Ook op zaterdag beleven we grandioze avonturen bij Kindercentrum Bzzzonder! Kinderen (van vier tot zestien jaar) die extra zorg nodig hebben, kunnen dan terecht op onze zaterdagopvang. We ondernemen op zo'n dag allerlei leuke dingen en bieden dat op gestructureerde en overzichtelijke wijze aan. De kinderen vinden dat prettig, ze weten wat er gaat komen en kunnen dan optimaal genieten!

Zou je het leuk vinden om jouw kind zo'n leuke dag te bezorgen? Dan kun je zelf meteen even lekker opladen. Bel of mail ons voor meer informatie!

info@bzzzonder.nl
088-2999600
www.bzzzonder.nl/aanbod/extra-zorg/
... See MoreSee Less

Ook op zaterdag beleven we grandioze avonturen bij Kindercentrum Bzzzonder! Kinderen (van vier tot zestien jaar) die extra zorg nodig hebben, kunnen dan terecht op onze zaterdagopvang. We ondernemen op zon dag allerlei leuke dingen en bieden dat op gestructureerde en overzichtelijke wijze aan. De kinderen vinden dat prettig, ze weten wat er gaat komen en kunnen dan optimaal genieten! 

Zou je het leuk vinden om jouw kind zon leuke dag te bezorgen? Dan kun je zelf meteen even lekker opladen. Bel of mail ons voor meer informatie!  

info@bzzzonder.nl
088-2999600
https://www.bzzzonder.nl/aanbod/extra-zorg/

Vandaag maakten wij van een heleboel rietjes een lange slinger! En raad eens, konden wij hieruit drinken? #fun #bzzzondervoedingsbeleid #rietjeschallange ... See MoreSee Less

Vandaag maakten wij van een heleboel rietjes een lange slinger! En raad eens, konden wij hieruit drinken? #fun #bzzzondervoedingsbeleid #rietjeschallange

 

Comment on Facebook

Natuurlijk is het gelukt😂

Laad meer