Bzzzonder Hogeweg

Bzzzonder Dorrestein
Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
dorrestein@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Aanbod Bzzzonder Hogeweg

Een fijne bso voor je kleuter of bijna-puber

Zoek je een uitdagende bso in Amersfoort Zuid, voor je basisschoolkind? Een fijne plek voor kleuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Hogeweg. Op deze bso, gelegen in de Van der Hoeveschool, staat het spelen centraal. Binnen, maar vooral ook lekker buiten. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, kikkers vangen in het park, de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Van school zo naar bso (en andersom)

De kinderen van de Kingmaschool en de Van der Hoeveschool kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Kinderen van de Aloysius, Regenboog Reinaartpad, PWA Beekestein en Michael Plevier worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker. Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden, omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Bzzzonder Hogeweg vangt kinderen op van:

Van der Hoeveschool
Kingmaschool
Regenboog Reinaartpad
PWA Beekestein
Michael Plevier

BSO in Amersfoort Zuid
BSO Bzzzonder Dorrestein
Kinderopvang Bzzzonder Amersfoort Zuid
BSO leuk voor kleuters
Een stoere BSO voor jongens
voetballen op de BSO

Meer over Bzzzonder Hogeweg

Bso
De Bijen: 06-59831710
De Wespen: 06-22777082

Kantoor
Coach: Milou van Amerongen 06-86826026
Assistent coach: Carlijn Koopman 06-86836060

Openingstijden
Geopend tot 18.30 uur

Adres
Bzzzonder Hogeweg
Ringweg Kruiskamp 106
3817 GA Amersfoort

06-22777082
hogeweg@bzzzonder.nl

Algemeen telefoonnummer Bzzzonder: 088-2999600

LRK-nummer
LRK-nummer Bzzzonder Dorrestein: 133888666

Oudercommissie
We hebben (nog) geen oudercommissie. Misschien iets voor jou? Dan horen we graag van je! Je mag dan een mailtje sturen naar hogeweg@bzzzonder.nl zodat we contact met je op kunnen nemen en je er alles over kunnen vertellen!