Barneveld: Veller2018-11-22T11:03:35+00:00

 

Bzzzonder Veller Barneveld

Bzzzonder Veller
Ds. E. Fransenlaan 1
3772 TX Barneveld
06-12454377
veller@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Veller

Buitenschoolse opvang
Extra zorg

Fantastische kinderopvang in Veller

Zoek je een uitdagende bso  voor je schoolkind? Zo’n plek in Barneveld Veller, waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een fantastische kinderopvang waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij bso Bzzzonder Veller Barneveld. Op deze bso, gelegen in De Vogelhorst, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Denk bijvoorbeeld aan een spellencircuit op het schoolplein, kikkers vangen in de sloot,  de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Van school zo naar de bso

De kinderen van De Vogelhorst kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Maar ook kinderen van andere scholen zijn welkom, zij worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Voorschoolse opvang

Vanaf januari 2018 zouden we ook graag voorschoolse opvang bieden bij Bzzzonder Veller op De Vogelhorst. Zo kun je als ouder voor de files uit vertrekken en stipt op tijd op je werk verschijnen terwijl wij het met de kinderen gezellig maken op de VSO. Even bijkletsen, een spelletje doen of rustig aan nog een beetje wakker worden met een Duckje. Indien je interesse hebt in onze voorschoolse opvang, mail ons dan even per wanneer en op welke dagen zodat we bij voldoende aanmeldingen onze VSO-deuren voor je kunnen openen! Onderaan deze pagina vind je de tarieven.

Meer over Bzzzonder Veller

BSO

06-12454377

(Assistent) Coach

Gerpaula Kuiper (Coach) 06-46352204

Marjolein Huisman (Assistent Coach) 06-86818991

21dinsdag, maart 21, 2017

Nieuws: Ga jij al mee op Bzzzonder Expeditie?

De inschrijvingen voor Bzzzonder Expeditie stromen al binnen! Ga jij al mee met het kamp van Bzzzonder? Fijn, want dan kun je met ons meedenken. Er komt namelijk een heuse kampraad! En daar krijg je [...]