Ermelo: Zuid2018-09-11T08:59:11+00:00

Helaas gaat deze locatie van Bzzzonder eind van dit schooljaar sluiten.

Bzzzonder Ermelo Zuid

Bzzzonder Ermelo Zuid
De la Reystraat 134
3851 BL, ERMELO
06-26258939
ermelozuid@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Ermelo Zuid

Buitenschoolse opvang
Extra zorg
Tussenschoolse opvang
BSO in Ermelo

bso Bzzzonder Ermelo Zuid

Zoek je een fijne bso voor je kleuter? Of een uitdagende plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Ermelo Zuid. Deze bso heeft een eigen ruimte in basisschool De Klokbeker. Deze school ligt in de omgeving van de Sportlaan en aan het randje van de hei.

Workshops op de bso

Op deze bso, gelegen in de Klokbeker en in de omgeving van de Sportlaan, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. De kinderen kunnen als heuse professoren in het lab aan de slag of als boswachters boomkevers bestuderen. Natuurlijk gaan we vaak de hei op. Niet om tot rust te komen, maar om avonturen te beleven en de natuur te ontdekken. Na schooltijd in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden of racen met de auto’s op het kleed mag natuurlijk.

Overblijven op De Klokbeker

Bzzzonder verzorgt op de Klokbeker, naast bso, ook de tussenschoolse opvang. Op de TSO eten de kinderen, met behulp van zogenaamde overblijfouders, hun lunch. Daarna gaan ze naar buiten waar er een activiteit wordt aangeboden. Lekker even boompje verwisselen, een hut bouwen of meedoen aan een touwspringkampioenschap. Zelf een hinkelbaan maken of een potje voetballen mag natuurlijk ook. Als je maar lekker even uitwapperd en geniet van de buitenlucht!

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

BSO Bzzzonder Ermelo Zuid
BSO Bzzzonder Ermelo Zuid
BSO Bzzzonder Ermelo Zuid
BSO Bzzzonder Ermelo Zuid
BSO Bzzzonder Ermelo Zuid
BSO Bzzzonder Ermelo Zuid

Bzzzonder Ermelo Zuid

BSO-TSO

06-26258939

Coach

Hester van Eunen: 06 52808086​⁠​

Open tot 19.00

Tarievenlijst bso 2018
LKR – nummer bso: 312250435

Inspectierapport

21dinsdag, maart 21, 2017

Nieuws: Ga jij al mee op Bzzzonder Expeditie?

De inschrijvingen voor Bzzzonder Expeditie stromen al binnen! Ga jij al mee met het kamp van Bzzzonder? Fijn, want dan kun je met ons meedenken. Er komt namelijk een heuse kampraad! En daar krijg je [...]