Hoogeveen Zuid2018-11-22T12:16:26+00:00

Bzzzonder Hoogeveen Zuid

Bzzzonder Hoogeveen Zuid
Beukemastraat 44
7906 AN Hoogeveen
06-82004848
hoogeveenzuid@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999 600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Hoogeveen Zuid

Buitenschoolse opvang
Extra zorg
Peuterbelevingschool
BSO in Ermelo

bso Bzzzonder Hoogeveen Zuid

Zoek je een fijne plek voor je kleuter? Of een uitdagende plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek in de school, maar waar toch de nadruk ligt op ontspanning en leuke dingen doen? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Hoogeveen Zuid. Op deze bso, in de Johannes Calvijn school en in de omgeving van het centrum, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Wat dacht je van een potje handletteren of een tof tikspel in het gymlokaal. Na schooltijd in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden, spelen in het houten huisje of racen met de auto’s op het kleed mag natuurlijk ook! Bij Bzzzonder Hoogeveen Zuid vangen we kinderen op van de Fontein, de Sprong en natuurlijk van de Johannes Calvijnschool.

Peuterbelevingsschool

Op woensdag 5 september starten we met onze Peuterbelevingsschool bij Bzzzonder Hoogeveen Zuid. Op woensdag- en vrijdagochtend kunnen peuters bij ons van 08.45 tot 11.45 uur uit volle borst liedjes zingen, een eigen kunstwerk fabriceren en buitenspelen met vrienden. Het is ook mogelijk om van verlengde Peuterbelevinsschool gebruik te maken, tot 14.00 uur. Op de Bzzzonder Peuterbelevingsschool mag je zijn wie je bent en op speelse manier de wereld om je heen ontdekken en is alle ruimte om te leren. Bij het aanbieden van activiteiten wordt gekeken naar wat je als kind al kan. Dat is steeds het startpunt om je verder te helpen in je ontwikkeling, dit alles rondom een steeds wisselend thema. Zo kunnen de peuters na hun tijd op De Peuterbelevingsschool goed voorbereid doorstromen naar het basisonderwijs.

Zoek je een fijne plek voor je kleuter? Of een uitdagende plek voor je negenjarige puber-to-be? Zo’n plek waar kinderen het zo leuk hebben dat ze niet mee naar huis willen? Een plek in de school, maar waar toch de nadruk ligt op ontspanning en leuke dingen doen? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Hoogeveen Zuid. Op deze bso, in de Johannes Calvijn school en in de omgeving van het centrum, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand. Wat dacht je van een potje handletteren of een tof tikspel in het gymlokaal. Na schooltijd in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden, spelen in het houten huisje of racen met de auto’s op het kleed mag natuurlijk ook!

Christelijke identiteit

Kindercentrum Bzzzonder heeft een christelijke identiteit. Dit komt naar voren in de manier van met elkaar omgaan en de sfeer binnen het kindercentrum. Kinderen wordt geleerd dat ze bijzonder en waardevol zijn. Verder staan we stil bij de christelijke feestdagen.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid
Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid
Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid
Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid
Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid
Bzzzonder BSO Hoogeveen Zuid

Meer over Bzzzonder Hoogeveen Zuid

BSO

06-82004848

Coach

Mar-José van Duinkerken : 06-86872707

Open tot 18.30 uur

Tarieven Hoogeveen Zuid bso 2019
Tarieven Hoogeveen Zuid peuterbelevingsschool 2019

LRK – nummer bso: 195428559
LRK – nummer pbs: 243666202

Inspectierapport

11dinsdag, april 11, 2017

Ben jij een Willie Wortel?

Of wil je ontdekken of je er eentje bent? Doe dan mee met de techniekworkshops in Hoogeveen. Op zes woensdagmiddagen van 12.15 tot 14.00 uur ontdek, onderzoek en ontcijfer je vanalles! De techniekworkshops zijn voor [...]