Bzzzonder Hoogeveen2018-11-22T10:56:15+00:00

Bzzzonder Hoogeveen

Bzzzonder Hoogeveen
Donau 5-11
7908 HA Hoogeveen
hoogeveen@bzzzonder.nl

Algemeen 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Hoogeveen

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Extra zorg
Christelijke kinderopvang Hoogeveen

Christelijke kinderopvang Hoogeveen

Zoek je een christelijke kinderopvang in Hoogeveen, voor je drie maanden oude baby, je ondernemende dreumes, je nieuwsgierige peuter of een stoere plek voor je negenjarige puber-to-be? Bij Bzzzonder Hoogeveen ben je welkom. Aan de rand van Hoogeveen, in de nabije omgeving van de Schutlanden, dichtbij uitvalswegen ligt Bzzzonder Hoogeveen. Hier wordt kinderopvang en meer geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Van baby tot en met groep 8

De kinderopvang vindt plaats in drie verschillende groepen. We hebben een baby/dreumes groep, een dreumes/peuter groep en een verticale groep waarin we kinderen opvangen van 0 tot 4 jaar. Een verticale groep is bijvoorbeeld fijn voor ouders die het prettig vinden dat beide kinderen op dezelfde groep worden opgevangen. Veel grotere kinderen vinden het leuk om met de baby’s en dreumesen te knuffelen en ze te helpen met de verzorging. En de kleintjes? Die worden heel snel wijs omdat zij op hun beurt weer leren van de grote kinderen. Er wordt bij de indeling op onze groepen goed gekeken naar waar het kind qua ontwikkeling het best past!

Wanneer je er als kind klaar voor bent, kun je ook op avontuur op onze Peuterbelevingsschool, die vind je op onze locatie Bzzzonder Hoogeveen Zuid! De Peuterbelevingsschool is om je goed voor te bereiden op de basisschool. En als je dan daadwerkelijk naar school gaat? Dan verlaat je het kdv of De Peuterbelevingsschool en ben je welkom op de buitenschoolse opvang. Dat kan voor en na schooltijd. Op de bso doen we superveel leuke dingen, we werken namelijk met workshopprogramma’s waaruit je kunt kiezen: Wordt het een cursus striptekenen of ga je toch voor het experimentenlab? Wil je liever een boek verslinden op een stapel kussens of je poppenkind te eten geven? Dan is dat ook goed!

Toffe tuin

De tuin rondom het pand is aantrekkelijk, groen en natuurlijk. Of je nou een fantasierijk spel bedenkt rondom het houten huisje, de bloemen waar geeft,  modder maakt of voor het eerst gras onder je blote voetjes voelt: de tuin biedt mogelijkheden voor iedereen. In de tuin staan ook buitenbedjes. Mocht je het als baby fijn vinden om in buiten te slapen (in Scandinavische landen zweren ze erbij!) dan kan dat!

Christelijke identiteit

Kindercentrum Bzzzonder heeft een christelijke identiteit. Dit komt naar voren in de manier van met elkaar omgaan en de sfeer binnen het kindercentrum. Kinderen wordt geleerd dat ze bijzonder en waardevol zijn. Verder staan we stil bij de christelijke feestdagen.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Meer over Bzzzonder Hoogeveen

KDV De Groene Rups
(babygroep)

088-2999639

KDV De Groene Rups
(babygroep)

088-2999639

KDV De Blauwe Rups
(dreumes-, peutergroep)

088-2999640

 De Rode Rups
(Peuterbelevingsschool)

088-2999639

BSO

088-2999640

Coach

Mar- José van Duinkerken: 06-86872707

Open van 7.00 tot 18.00 uur

Tarieven Hoogeveen bso 2019
Tarieven Hoogeveen kdv 2019

LRK – nummer bso Hoogeveen: 109472366
LRK – nummer kdv Hoogeveen: 860246334

Inspectierapport KDV
Inspectierapport BSO

Oudercommissie

11dinsdag, april 11, 2017

Ben jij een Willie Wortel?

Of wil je ontdekken of je er eentje bent? Doe dan mee met de techniekworkshops in Hoogeveen. Op zes woensdagmiddagen van 12.15 tot 14.00 uur ontdek, onderzoek en ontcijfer je vanalles! De techniekworkshops zijn voor [...]