Bzzzonder Nieuwleusen

Bzzzonder locatie De Zaaier
Zandspeur 11
7711 HE, Nieuwleusen
06-46839281
nieuwleusen@bzzzonder.nl

Algemeen: 088-2999600

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Nieuwleusen

Peuterbelevingsschool
Buitenschoolse opvang
Extra Zorg

Bso in Nieuwleusen

Zoek je een uitdagende bso in Nieuwleusen, voor je basisschoolkind? Zo’n plek waar je negenjarige puber-to-be het zo leuk heeft dat hij niet mee naar huis wilt? Een plek waar je kleuter ruimte vindt voor het ontwikkelen van talenten, maar waar ook huiselijkheid en gezelligheid centraal staan? Dan ben je welkom bij Bzzzonder Nieuwleusen. Op twee bso’s,  gevestigd in de scholen Het Kompas en in de Zaaier, staat het doen van workshops centraal. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand en van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een spellencircuit op het schoolplein, kikkers vangen in de sloot,  de sterren van de hemel zingen op het schoolpodium of lekker in de zitzakken ploffen om een boek te verslinden. Het kan en mag allemaal!

Peuterbelevingsschool

Voor jouw peuter hebben we ook een leuke plek. Namelijk de Bzzzonder Peuterbelevingsschool. Deze peuterschool is er elke woensdag in de schoolweken van 8.45 tot 11.45 en is er speciaal voor peuters vanaf 2 jaar. Op de peuterbelevingsschool leer je op speelse wijze. Van in de kring zitten tot je jas aantrekken, maar je wordt ook voorbereid op de basisschool zonder dat daar de nadruk op ligt. Omdat deze peuterschool in Nieuwleusen onder de wet Kinderopvang valt is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Van school zo naar bso

De kinderen van De Zaaier kunnen gewoon binnen waaien na schooltijd. Maar ook kinderen van andere scholen zijn welkom, zij worden opgehaald door een Bzzzondermedewerker.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder.Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Bzzzonder BSO Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen
Bzzzonder BSO in Nieuwleusen

Meer over Bzzzonder Nieuwleusen

BSO De Zaaier

06-46839281

BSO De Zaaier

06-46839281

BSO Het Kompas

06-86883236

Coach

Mar-Jose : +31 6 86872707