Nijkerk: ’t Woud2018-11-22T11:13:43+00:00

Bzzzonder ’t Woud Nijkerk (groene kinderopvang)

Bzzzonder ’t Woud
Barneveldseweg 182
3862 PD, Nijkerk
06-86893011
woud@bzzzonder.nl

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder ’t Woud

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Peuterbelevingsschool
Extra zorg

Natuurlijke kinderopvang tussen Voorthuizen en Nijkerk

Waar kun je eekhoorns bestuderen vanuit je kinderstoel? Of je rot rennen op een enorm grasveld? Waar kun je zo vaak als je wilt van de kabelbaan afroetsjen of juist met je blote handen in het zand spelen? Dat kan allemaal bij Bzzzonder ’t Woud.

In het eeuwenoude schoolgebouw aan de Barneveldseweg tussen Voorthuizen en Nijkerk, biedt Bzzzonder kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar.  Bzzzonder ’t Woud zit op Landgoed De Appelgaard. Dit is een samenwerking tussen basisschool De Appelgaard en Kindercentrum Bzzzonder met als doel een plek te creëren waar je als kind van 7.30 tot 18.30 uur welkom bent. Een plek waar je leert, groeit, ontspant en plezier maakt!  Begin 2019 wordt dit een heuse groene kinderopvang inclusief kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang. Dat betekent dat er een moestuin wordt gerealiseerd, minstens een uur per dag buiten gespeeld wordt en er straks optimaal geknuffeld kan worden met konijnen.

Van baby tot peuter!

Het kinderdagverblijf is kleinschalig en daardoor worden kinderen van 0 tot 4 samen opgevangen. Voordeel hiervan is dat elkaar helpen en van elkaar leren heel natuurlijk gaat. De peuters hebben hun eigen peuterschool, genaamd De Peuterbelevingsschool. Hier krijgen ze, zonder dat daar de nadruk op ligt de perfecte voorbereiding op de basisschool.

Kindercentrum Bzzzonder werkt nauw samen met Basisschool De Appelgaard. Doel is om elk kind te geven wat hij/zij nodig heeft en daarbij te kijken naar de ontwikkelingsfase van elk kind. Het mooie van deze samenwerking is dat we op groepsoverstijgend niveau samenwerken. Als een peuter meer verrijking nodig heeft kan hij/zij deelnemen aan activiteiten die gegeven worden aan de verrijkingsgroep van school. Hetzelfde geldt andersom. Als een kleuter baat heeft bij extra momenten op het kinderdagverblijf of deelname aan activiteiten op de peuterbelevingsschool, kan dat ook. Zo bieden we met elkaar wat een kind nodig heeft. En dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Van school zo naar bso!

De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen bso-plek. Daar krijgen ze de gelegenheid om een leuke workshop te volgen. Dit zijn uiteenlopende workshops waarbij er gebruik wordt gemaakt van de omgeving en het pand en van elkaar. Denk daarbij aan een voetbaltoernooi (hoe kan het ook anders op dit terrein), aan regenwormen onderzoeken in het bos, of een toneelstuk voorbereiden in het speellokaal. Lekker op de bank ploffen om een boek te verslinden mag natuurlijk ook!

De kinderen van De Appelgaard waaien zo naar binnen, maar Bzzzonder ’t Woud haalt ook op van andere scholen zoals  De Wheemschool in Voorthuizen.

De tafel als middelpunt!

Op alle groepen, zowel bso als kinderdagverblijf,  vormt de grote houten tafel het middelpunt. Hier krijg je je eerste groentehapje, zing je uit volle borst mee met ‘ Olifantje in het bos’ en als je groter bent vertel je over je schoolavonturen en bedenk je aan welke workshop je straks gaat deelnemen. Denk daarbij aan een voetbaltoernooi (hoe kan het ook anders op dit terrein), aan regenwormen onderzoeken in bos, of een toneelstuk voorbereiden in het speellokaal..

Natuurlijke kinderopvang Voorthuizen Nijkerk
Natuurlijke kinderopvang Voorthuizen Nijkerk
Natuurlijke kinderopvang Voorthuizen Nijkerk
Natuurlijke kinderopvang Voorthuizen Nijkerk
Natuurlijke kinderopvang Voorthuizen Nijkerk

Meer over Bzzzonder ’t Woud

KDV De Appeltjes
(0-4 jaar)

06-86893011

Peuterbelevingsschool De Appelboom
(2,5-4 jaar)

06-86893011

Peuterbelevingsschool De Appelboom
(2,5-4 jaar)

06-86893011

Pientere Peuters
(2,5-4 jaar)

Voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong
06-86893011

BSO Het Klokhuis

06-86893011

(Assistent) Coach

Gerpaula Kuiper (Coach) 06-46352204

Denise Dorland (Assistent Coach) 06-86818991

Open van 7.30 tot 18.30 uur

Tarieven kdv t’ Woud 2019
Tarieven bso ’t Woud 2019
Tarieven peuterbelevingsschool t’ Woud 2019

LRK – nummer kdv: 178344515
LRK- nummer bso: 100171643
LRK – nummer pbs: 178344515

Inspectierapport KDV
Inspectierapport BSO

Oudercommissie

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

3woensdag, mei 3, 2017

Open Ochtend Pientere Peuters Bzzzonder ’t Woud

Kom naar de Open Ochtend van de Pientere Peuters! Heb jij een peuter die toe is aan extra verrijking en uitdaging? Kom dan naar de Open Ochtend van de Pientere Peuters. Deze peuterschool is een [...]